Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie zijn we

Team 2xCeed 2023 - Bedrijfsfotografie - Websitefotografie - Wie zijn wij - Portretfotografie - Webdesign Utrecht - Online marketingbureau Utrecht - Dienstverlening - Reviews - Klanttevredenheidsonderzoek - Bedanktpagina - Afspraak maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Wie is 2xCeed

Bij 2xCeed draait alles om mensen en persoonlijk contact. De allerbeste marketeers staan klaar voor jou. Met persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf wordt het allerbeste team samengesteld om jouw wensen op de meest optimale wijze in te vullen.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Daar doen we alles voor!

2xCeed kan met recht een fullservicebureau genoemd worden. Wij zijn gevestigd in Soest en werken met een dedicated team dat altijd goed bereikbaar is. Wie zijn we voor jou? Onze klanten hebben een persoonlijke projectmanager tot hun beschikking die toezicht houdt op de online strategie, voortgang van de resultaten, bijstuurt waar nodig en uiteraard adviseert en meedenkt.

Wij hebben de beste specialisten in de markt met kennis van jouw branche. Dit is een bewuste keuze. Een grote reisspecialist heeft nu eenmaal andere behoeftes dan bijvoorbeeld een financiële dienstverlener. Wij kijken met onze klanten naar de doelstellingen, denken strategisch mee en stellen dan het best mogelijk team samen. Onze klanten weten ook wie er meewerken en dit maakt dat onze werkwijze zeer transparant is.

Video afspelen