Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kernwaarden | Missie | Visie

Onze kernwaarden

AANDACHT

Wij werken en creëren met AANDACHT

SAMENWERKEN

Met samen werken kom je ver, met SAMENWERKEN veel verder

OPRECHTHEID

OPRECHTHEID en eerlijk zijn vinden wij heel belangrijk!

Onze missie

Wij streven ernaar om onze opdrachtgevers inzicht, kennis en expertise bij te brengen waarmee ze zelf controle hebben op de online presence. Dit doen we door open en eerlijk te communiceren over de diverse mogelijkheden die je kunt inzetten om jouw business te vergroten. Het optimale resultaat is onze doelstelling. Ons advies is gebaseerd op de groei en winst van onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn!
Webdesign Amsterdam - Animatie video - WordPress specialist Amsterdam - Onze kernwaarden, missie en visie | 2xCeed Marketeers on Demand

Onze visie

Door opdrachtgevers wijzer en online bewust te maken ontstaat een gelijkwaardige samenwerking. Een samenwerking waarin wij naast de klant staan en de marketing werkzaamheden ‘on demand’ en met focus op resultaat uitvoeren.

De online mogelijkheden zijn steeds innovatiever, sneller en interactiever geworden. Daarom is het bijna een onmogelijke taak voor ondernemers, digitale marketeers en online mediaspecialisten om up-to-date te blijven. De overduidelijke roep om hulp om de weg te vinden in het snel veranderende medialandschap is niet aan dovemans oren gericht. 2xCeed informeert klanten actief over komende wijzigingen. Maar ook het effect daarvan op de strategie en uitrol van de marketing activiteiten.

Wij regisseren samen met onze klanten de ideale mix! Daarnaast helpen we conversies te optimaliseren en efficiënter doelstellingen behalen. 2xCeed gaat naast de klant staan en ondersteunt in alle mogelijkheden die online media brengen. Door onze ruime ervaring in de markt zijn wij als geen ander in staat om de juiste partner te selecteren. En vervolgens de opdracht van begin tot eind te managen naar het gewenste resultaat.

De werkwijze van 2xCeed is volledig transparant, onafhankelijk en gericht op optimalisatie. Door een continue kwaliteitscontrole zijn de beste media kansen en partners in kaart gebracht. Het unieke en onderscheidende aan 2xCeed is dat je als klant maar één aanspreekpunt hebt en dat 2xCeed de klant volledig ontzorgt. We zijn een volwaardige sparringpartner voor de klant.