Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Webdesign
Amsterdam

Team 2xCeed 2023 - Bedrijfsfotografie - Websitefotografie - Wie zijn wij - Portretfotografie - Webdesign Utrecht - Online marketingbureau Utrecht - Dienstverlening - Reviews - Klanttevredenheidsonderzoek - Bedanktpagina - Afspraak maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Webdesign Amsterdam

In onze hoofdstad zijn diverse bureaus te vinden die een goede website en/of webshop kunnen bouwen. Google maar eens en je ziet door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Wij van 2xCeed hebben daar een onderzoek naar gedaan. We weten waar je terecht kunt voor een prachtige lay out, met een goede navigatie en een uniek ontwerp. Dat is fijn en als je op zoek bent naar een designer voor een nieuwe website of een facelift voor de reeds actieve website, dan is er keuze genoeg. Webdesign Amsterdam is een zoekterm in Google met veel resultaat. Kies daar maar eens de beste uit die ook bij jou past.

De allerbeste webdesigners van onze hoofdstad staan voor je klaar!

SEO proof webdesign

Ons team heeft zijn roots in Amsterdam en omstreken. Eén van onze oprichters heeft haar wortels in de Jordaan. Dit is ook waarom 2xCeed graag actief is in Amsterdam. Het is er altijd zo gezellig en het is een ondernemende stad met ondernemende mensen. Buiten een goed design is het ook belangrijk dat jouw website goed gaat scoren in Google. Een prachtige design maar geen bezoekers op jouw website brengt je niets. De website of shop heeft buiten een prachtig design ook de juiste technische toevoegingen nodig in de techniek om optimaal vindbaar te zijn. Dit zorgt voor traffic op jouw website of webshop.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) is de manier om echt handel te creëren via jouw website. Hier zijn in Amsterdam goede bureaus voor. Maar de juiste combinatie van SEO  met een prachtig webdesign vinden wordt al veel lastiger. Met alleen ‘webdesign Amsterdam’ zoeken in Google ben je er niet.

Webdesign Amsterdam - Animatie video - WordPress specialist Amsterdam - Onze kernwaarden, missie en visie | 2xCeed Marketeers on Demand

Content optimalisatie voor lokale vindbaarheid

Teksten, goede foto’s en wellicht ook (animatie) video’s maken de optimalisatie van jouw website/webshop compleet. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden worden de teksten zo geschreven dat je jouw publiek bereikt. Deze tekst is bijvoorbeeld geoptimaliseerd op de zoekterm ‘ webdesign Amsterdam’. Wellicht ben je op die manier bij ons terecht gekomen. Het is belangrijk dat je de woorden in de juiste combinatie en met de optimale dichtheid ten opzichte van de tekst gebruikt.

Zoekwoorden

Zoekwoorden dienen relevant te zijn, volume te hebben in de zoekmachines en de juiste insteek hebben. Je komt zelf een heel eind met de zoekwoordplanner van Google maar onderschat de waarde van een specialist niet. Met de juiste tools kun je de juiste zoekwoorden filteren maar ook kijken hoe jouw concurrenten het doen. Vaak een openbaring en het helpt je het juiste publiek aan te spreken. Er zijn heel wat onderdelen die in orde moeten zijn om een website of webshop goed vindbaar te laten zijn.

Online zichtbaarheid

Voor een ondernemer is het een hele kunst om de juiste disciplines te combineren en er een kloppend geheel te maken. En het gaat het niet alleen om deze drie onderdelen. Er komt vaak nog veel meer bij kijken. Voor goede en heldere foto’s is een goede fotograaf nodig. Wil je een uitlegvideo op jouw website om het bezoekers kort en bondig helder te maken wat je voor ze kunt betekenen? Wil je een webshop toevoegen dan heb je een betaalprovider nodig en zo kunnen we met gemak nog 20 voorbeelden noemen waar je maatwerk voor nodig hebt. Een hoop geregel waar zelfs een ervaren project manager veel werk aan heeft.

Project Management voor de juiste combinatie

Ondernemers verwachten meestal niet dat je meerdere mensen nodig hebt voor een goede website of shop. Het is lastig inschatten wat je allemaal nodig hebt omdat je dit niet dagelijks doet. Wij wel! En daar ligt nu net de kracht van 2xCeed. Wij hebben een partnernetwerk in Amsterdam en omstreken met meer dan 70 online partners. Deze partners zijn o.a. thuis in webdesign, content, foto en video, zoekwoordenonderzoek en techniek. Ze behoren ieder op hun vakgebied tot de top. Voor onze klanten stellen wij het optimale team samen en we kijken wat nodig is voor de website/webshop naar jouw wens. Geen valse beloften. Transparant, helder en efficiënt.

Is dat niet duurder?

Juist niet. We horen vaak dat ondernemers achteraf met kosten worden geconfronteerd waar geen rekening mee gehouden is. En er is geen ontkomen aan omdat de website niet vindbaar blijkt. Omdat de website verkeerde content bevat. En omdat de juiste zoekwoorden ontbreken in de content en de technische invulling van de website niet goed is ingericht. Ook het feit dat klanten niet kunnen afrekenen in de webshop komen we helaas met regelmaat tegen. Dat is pas duurkoop en meestal ook niet eenvoudig op te lossen.

2xCeed begeleidt het hele project en neemt de regie strak in handen. Wij bewaken deadlines, controleren het design en de techniek. Onze experts maak je niets wijs en daar profiteren onze klanten van. Gedurende het traject leiden wij onze klanten ook op om het zelf te kunnen monitoren en bewaken. Onze kennis zetten wij optimaal in, in het voordeel van onze klant.

Tevreden

Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. We hebben een gezamenlijk doel. We zijn er trots op dat we van onze klanten horen hoe prettig en uniek zij deze aanpak vinden. Uniek zijn is mooi voor ons maar het is ook jammer voor ondernemers. Zo hoort het toch niet te zijn. Dit veranderen is onze missie.

Is het toch fout gegaan?

Wij komen dikwijls in contact met ondernemers die teleurgesteld zijn over de bouw van de website. Alles is al betaald maar de output is teleurstellend. Soms is de situatie zo uit de hand gelopen dat er zelfs niets is opgeleverd en de ondernemer met de handen in het haar zit. Ook daar kunnen wij helpen. Onze experts kunnen goed inschatten wat, waar en waarom het fout is gegaan. We ondersteunen ondernemers in de communicatie en zorgen er samen alsnog voor dat je krijgt wat je verwacht. Iedereen blij: zo mooi en eenvoudig kan het soms zijn!

2xCeed voor webdesign Amsterdam en omstreken

  • Amstelveen
  • Diemen
  • Muiden
  • Muiderberg
  • Zaanstad
  • Zaandam

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel 085 – 483 11 11.