Gratis Website Check!

Gratis Website Check

Doe nu de gratis Website Check van 2xCeed. Want het biedt een duidelijk overzicht van de technische staat van jouw website. Door middel van een rapport met verbeterpunten wordt overzichtelijk weergegeven en toegelicht welke stappen nodig zijn. Dus laat jouw website checken en ontvang een persoonlijk advies van onze specialisten. Bovendien geheel vrijblijvend.

Met trots biedt 2xCeed je deze onafhankelijke Website Check aan. Want deze inventarisatie geeft een review van de belangrijkste factoren. Factoren die vervolgens de SEO en gebruiksvriendelijkheid van je website beïnvloeden. Er is dan goed gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines.

Wat gaat er goed en wat kan er beter? Doe de gratis Website Check!

Volledige Website Check 

  • op minimaal 70 punten

Inclusief persoonlijk advies 

  • van onze specialisten

Geheel gratis 

  • en vrijblijvend

Wij sturen je het resultaat direct toe!

Algoritme

De score is een getal op een schaal van 100 punten. Vervolgens is het algoritme gebaseerd op 70 criteria. Waaronder zoekmachinegegevens, websitestructuur, siteprestaties en anderen. Vervolgens kun je in deze inventarisatie lezen hoe jpuw website scoort.

Scoort de website onder 40 dan kunnen we veel verbeteren. Daarentegen is een getal boven 70 al heel goed. Want dit betekent dat je website waarschijnlijk goed geoptimaliseerd is. Tenslotte zijn interne pagina’s gerangschikt van A+ tot E. Ook hier weer gebaseerd op een analyse van bijna 30 criteria.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van je website. In deze inventarisatie kun je zien dat optimalisatie van veel factoren afhankelijk is. Daarom is het zeer belangrijk om alles, wat binnen de invloedssfeer van de webbouwer ligt, perfect uit te voeren.

2xCeed helpt je graag om de criteria die aandacht nodig hebben aan te passen. Zogeheten quick wins. Daarnaast helpen wij je graag om de relevantie van jouw website binnen zoekmachines te optimaliseren. Met behulp van de uitkomsten kijken we o.a. naar techniek, content en design.

Vragen/advies

Heb je vragen of wilt je advies? Neem dan contact op met 2xCeed voor meer informatie. Uiteraard helpen wij je graag verder: 085 – 483 11 11 of websitecheck@2xceed.nl

Neem contact met ons op