Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gratis Website Check!

Gratis website check - Website onderhoudscontract - WordPress training - Werkwijze 2xCeed | 2xCeed Marketeers on Demand

Gratis Website Check

Doe nu de gratis Website Check van 2xCeed. Want het biedt een duidelijk overzicht van de technische staat van jouw website. Door middel van een rapport met verbeterpunten wordt overzichtelijk weergegeven en toegelicht welke stappen nodig zijn. Dus laat jouw website checken en ontvang een persoonlijk advies van onze specialisten. Bovendien geheel vrijblijvend.

Deze inventarisatie geeft een review van de belangrijkste factoren. Factoren die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van je website beïnvloeden. Er wordt goed gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines.

Wat gaat er goed en wat kan er beter?
Doe de gratis Website Check!

Vraag nu aan

Onze websitecheck is geheel gratis en vrijblijvend. Wij sturen je het resultaat direct toe!

Whiteboard animatie -Gratis website check - Bedrijfsfilm laten maken - Marketeer on Demand | 2xCeed Marketeers on Demand

Volledige Website Check

De score is een getal op een schaal van 100 punten. Vervolgens is het algoritme gebaseerd op 70 criteria. We kijken naar zoekmachinegegevens, websitestructuur, siteprestaties en andere belangrijke punten. Vervolgens kun je in onze website check lezen hoe jouw website scoort.

Inclusief persoonlijk advies van onze specialisten

Scoort de website onder 60 dan kunnen we veel verbeteren. Scoor je een getal boven de 70 dan ben je goed bezig. Want dit betekent dat je website hoogstwaarschijnlijk goed geoptimaliseerd is. 

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van je website. In deze inventarisatie kun je zien dat optimalisatie van veel factoren afhankelijk is. Daarom is het zeer belangrijk om alles, wat binnen de invloedssfeer van de webbouwer ligt, perfect uit te voeren.

2xCeed helpt je graag om de criteria die aandacht nodig hebben aan te passen. Zogeheten quick wins. Daarnaast helpen wij je graag om de relevantie van jouw website binnen zoekmachines te optimaliseren. Met behulp van de uitkomsten kijken we o.a. naar techniek, content en design.

Vragen/advies

Heb je vragen of wilt je advies? Neem dan contact op met 2xCeed voor meer informatie. Uiteraard helpen wij je graag verder: 085 – 483 11 11.