Website Check2018-01-18T13:27:07+00:00
Statistieken | 2xCeed Online Marketing

Gratis Website Check!

Doe nu de gratis Website Check van 2xCeed. Want het biedt een duidelijk overzicht van de technische staat van jouw website. Door middel van een rapport met verbeterpunten wordt overzichtelijk weergegeven en toegelicht welke stappen nodig zijn. Dus laat jouw website checken en ontvang een persoonlijk advies van onze specialisten. Bovendien geheel vrijblijvend.

Met trots biedt 2xCeed u deze onafhankelijke Website Check aan. Want deze scan geeft een review van de belangrijkste factoren. Factoren die vervolgens de SEO en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden. Er is dan goed gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines.

Algoritme

De score is een getal op een schaal van 100 punten. Vervolgens is het algoritme gebaseerd op 70 criteria. Waaronder zoekmachinegegevens, websitestructuur, siteprestaties en anderen. Vervolgens kunt u in deze scan lezen hoe uw website scoort.

Scoort de website onder 40 dan kunnen we veel verbeteren. Daarentegen is een getal boven 70 al heel goed. Want dit betekent dat uw website waarschijnlijk goed geoptimaliseerd is. Tenslotte zijn interne pagina’s gerangschikt van A+ tot E. Ook hier weer gebaseerd op een analyse van bijna 30 criteria.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van uw website. In deze scan kunt u zien dat optimalisatie van veel factoren afhankelijk is. Daarom is het zeer belangrijk om alles, wat binnen de invloedssfeer van de webbouwer ligt, perfect uit te voeren.

2xCeed helpt u graag om de criteria die aandacht nodig hebben aan te passen. Zogeheten quick wins. Daarnaast helpen wij u graag om de relevantie van uw website binnen zoekmachines te optimaliseren. Met behulp van de uitkomsten kijken we o.a. naar techniek, content en design.

Vragen/advies

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met 2xCeed voor meer informatie. Uiteraard helpen wij u graag verder: 085 – 483 11 11 of websitecheck@2xceed.nl

  • Volledige Website Check op minimaal 70 punten

  • Inclusief persoonlijk advies van onze specialisten

  • Geheel gratis en vrijblijvend

  • Wij sturen je het resultaat direct toe!

Website Check - 2xCeed