Website Check 2017-08-02T14:20:38+00:00

Gratis Website Check!

De gratis Website Check van 2xCeed biedt een duidelijk overzicht van de technische staat van jouw website. De verbeterpunten worden overzichtelijk weergegeven en toegelicht. Laat jouw website checken en ontvang een persoonlijk advies van onze specialisten.

Met trots biedt 2xCeed u deze onafhankelijke Website Check aan. Deze scan geeft een review van de belangrijkste factoren die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden. Er is gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines.

Algoritme

De score is een getal op een schaal van 100 punten. Het algoritme is gebaseerd op 70 criteria, waaronder zoekmachinegegevens, websitestructuur, siteprestaties en anderen. Hoe uw website scoort kunt u in deze scan lezen.

Scoort de website onder 40 dan kunnen we veel verbeteren, een getal boven 70 is goed en betekent dat uw website waarschijnlijk goed geoptimaliseerd is. Interne pagina’s zijn gerangschikt van A+ tot E en zijn gebaseerd op een analyse van bijna 30 criteria.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van uw website. In deze scan kunt u zien dat optimalisatie van veel factoren afhankelijk is. Het is zeer belangrijk om alles, wat binnen de invloedssfeer van de webbouwer ligt, perfect uit te voeren.

2xCeed helpt u graag om de criteria die aandacht nodig hebben aan te passen. Dit zijn quick wins. Daarnaast helpen wij u graag om de relevantie van uw website binnen zoekmachines te optimaliseren. Dit omvat o.a. techniek, content en design.

Vragen/advies

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met 2xCeed voor meer informatie. Wij helpen u graag verder: 020-757 0 800 of websitecheck@2xceed.nl

Website Check - 2xCeed

  • Volledige Website Check op minimaal 50 punten

  • Inclusief persoonlijk advies van onze specialisten

  • Geheel gratis en vrijblijvend

  • Wij sturen je het resultaat direct toe!

Website Check - 2xCeed