Website onderhoud

Website onderhoud

Als je een website hebt laten bouwen of je hebt er zelf één gebouwd dan is het belangrijk dat je deze ook goed onderhoudt. Welke zaken zijn van invloed op de houdbaarheid van jouw website? En welke kun je beïnvloeden. Wat zijn onderdelen van website onderhoud die binnen jouw bereik liggen. Maar ook, waar heb je geen invloed op? Met het website onderhoudscontract helpen we je op weg.

Altijd goed bereikbaar? Regelmatig website onderhoud voorkomt verrassingen! 

Website eisen

Als een website wordt gebouwd dan is een hele lijst aan eisen waaraan jouw website moet voldoen. Derhalve hier een korte opsomming:

  • Een gebruiksvriendelijk design
  • De website moet goed tonen op alle devices (responsive)
  • De teksten op de website dienen SEO geoptimaliseerd te zijn
  • Er moet een duidelijke inhoudsopgave (xml sitemap)
  • Het is belangrijk dat je de website koppelt aan Social Media kanalen
  • Een blog (mits relevant)
  • De foto’s hebben een naam nodig (want Google heeft geen ogen ;-))
  • etc, etc.

Optimalisatie website

En net als je denkt dat je alles goed hebt ingericht dan verandert er weer iets in de markt. Soms zijn het kleine wijzigingen, updates, maar soms zijn ze ook echt aanzienlijk. Vervolgens kunnen grote wijzigingen een enorme impact hebben op de optimalisatie van een website.

Hoe zie je dit aankomen? En weet je wanneer het gaat gebeuren? Belangrijker nog, welke acties moet je nemen om te zorgen dat je jouw positie in Google niet negatief beïnvloedt? Nog een pittige uitdaging, zeker als het niet jouw focus is.

Website onderhoudscontract voor WordPress

Bij 2xCeed sluit je eenvoudig een website onderhoudscontract af. Uiteraard kan dit voor elke website, ongeacht welk systeem, worden geregeld. Speciaal voor WordPress websites hebben we een WordPress website onderhoudscontract. Met dit pakket heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en beveiligen van jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed werkt, er back-ups worden gemaakt en de website up to date is. Dit pakket zorgt er tevens voor dat je altijd online kunt zijn en beschermt bent tegen hackers.  Voor iedere website is er een passend programma voor slechts € 39,95 per maand.

Meer weten over website onderhoud?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het onderhouden van jouw website? Benieuwd welke stappen we kunnen zetten voor jouw specifieke website? Neem dan contact met ons op via info@2xceed.nl of via 085 – 483 11 11.

Ja, ik wil een up to date en veilige website!