Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marketeer on
Demand

Whiteboard animatie -Gratis website check - Bedrijfsfilm laten maken - Marketeer on Demand | 2xCeed Marketeers on Demand

Jouw marketeer on demand specialist, wanneer jij die nodig hebt

Soms heb je als bedrijf behoefte aan een geweldige online marketeer. Of zelfs een heel team, dat je ondersteunt met een slimme marketingstrategie, je Google Analytics optimaal inregelt en je website en Social Media-kanalen regelmatig voorziet van verse content. Een dienstverband kan dan net een stap te ver zijn en niet wenselijk.

Marketeer on Demand: de beste specialisten werken voor jou

2xCeed heeft voor jou dé oplossing! Wij treden op als complete marketingafdeling voor verschillende bedrijven. Per maand koop je het aantal uren in waarvoor je marketing-ondersteuning nodig hebt. Vervolgens vullen wij dit in met de beste specialisten per discipline.

Marketingdisciplines waar jij behoefte aan hebt

Voor één online marketeer in dienstverband is dezelfde kwaliteit niet haalbaar. Online mogelijkheden binnen ons vakgebied zijn zo breed en divers. Niemand beheerst het complete scala. Daarom zorgt Marketeer on Demand voor een team aan specialisten. Zorgvuldig samengesteld uit exact die disciplines waar jij behoefte aan hebt. Zo krijg je een optimale marketingmix.

Daan Mobach | 2xCeed Marketeers on Demand
Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten