Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cleerdin & Hamer Advocaten

Nieuwe website voor Cleerdin & Hamer - Portfolio | 2xCeed Marketeers on Demand

Over dit project

Met Cleerdin & Hamer Advocaten werken wij al jaren intensief samen. Samen met het webbureau onderhouden en optimaliseren wij de website. Daarnaast zijn wij dé ‘marketeer on demand’ van het grootste strafrechtkantoor van Nederland. Zo verzorgen wij o.a. de Social Media, plaatsen blogs & nieuwsberichten en beheren we campagnes. ‘On top of’ zijn wij betrokken bij videoproducties, mood video, scripting, de organisatie en aankleding van een symposium en ontwikkelen wij presentaties voor Cleerdin & Hamer Advocaten. Kortom, Marketing compleet.

Het is een samenwerking die we koesteren en waar we elke dag weer veel energie van krijgen.

Ervaring van de klant

Vanwege de omvang van ons kantoor en daarmee ook de omvang van activiteiten op website en Social Media is het nodig om samen te werken met specialisten op dat gebied. Mensen die hun vak verstaan en die jou kunnen adviseren over website, Social Media en marketing. Zowel qua kennis als qua tijd.

Veel hoger plan

We hebben onze website en Social Media qua looks en activiteiten naar een veel hoger plan kunnen tillen door onze samenwerking. Het heeft ons ook bewuster gemaakt van wat er mogelijk is en daarin worden we ook geïnformeerd en geadviseerd door jullie.

Maar ook de begeleiding bij de organisatie van ons symposium 3 jaar geleden ter ere van ons 40-jarig bestaan was erg prettig en onmisbaar.

Betrokken, persoonlijk, proactief

2xCeed in drie woorden? Betrokken, persoonlijk, proactief. Ik kan met al mijn vragen en ideeën bij jullie terecht, via allerlei communicatiemiddelen, ook buiten kantoortijden. Daarnaast houden jullie zelf ook, zonder dat daarom wordt gevraagd, allerlei zaken in de gaten en daar waar iets opgepakt moet worden, wordt proactief en snel gehandeld door jullie.

Spread the word

Het resultaat

Spread the word