Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maak je marketingafdeling
agile en slim

18 februari 2020
Testimonial video - SEO teksten vertalen - Wat is Google Analytics | 2xCeed Marketeers on Demand

Snel, flexibel, altijd de beste specialist per discipline.

Dit klinkt misschien wel érg makkelijk, maar dat is het ook. Stel: je runt een succesvol bedrijf. Jouw klanten zijn tevreden, de economie groeit en de toekomst ziet er goed uit. Kansen zijn er genoeg. Maar ben je ook in staat om mee te veranderen met de wensen van de markt? Heb je handen genoeg en voldoende kennis in huis?

Flexibele schil

De digitale ontwikkelingen gaan zo snel, dat snel reageren essentieel is. Hoe doe je dat en met wie? We zien bij 2xCeed dagelijks dat een flexibele schil van medewerkers ervoor zorgt dat het kennisniveau stijgt. Bovendien helpen onze flexibel inzetbare online marketeers je ook bij je groei.

Altijd de beste specialist per discipline

Online marketing wordt steeds belangrijker. Daar kan niemand meer omheen. Bedrijven die online marketing optimaal inzetten, scoren vele malen beter dan bedrijven die traditioneel blijven organiseren. Wel is de kennis van digitale ontwikkelingen in veel organisaties nog onder de maat. Zeker wanneer het gaat om de strategische impact. Dus hoe kom je nu snel aan de juiste kennis? De online marketeers on demand van 2xCeed bieden jou de oplossing. Snel, flexibel, altijd de beste specialist per discipline. Zij gedragen zich als een directe collega. Geen afstand, efficiënte communicatie en acties. Daar staan we voor.

Top online marketeers

Je kunt natuurlijk ook goede mensen aannemen. Maar vind er maar eens één, de vraag naar goede online marketeers is groot. De toppertjes beginnen voor zichzelf of sluiten zich aan als partner van 2xCeed. De vraag is dus of jij als werkgever interessant genoeg bent voor die top online marketeer. En een marketeer die alle disciplines tot in de puntjes beheerst, volgt en invult, die bestaat niet!

2xCeed biedt alle mogelijke expertises van online marketing. We investeren continu in opleiding en ontwikkeling en leiden ook zelf op. Dat zorgt dus voor de essentiële kennisdeling en ontwikkeling.

Altijd de allerbeste marketeer

Het zijn onze mensen die organisaties wendbaar, flexibel maar vooral sterker maken. We vernieuwen de strategie en voeren deze ook uit. Talent en kennis is moeilijk te vinden, zeker in de digitale wereld. Wij bieden het talent dat jouw organisatie verder brengt en je vaste personeel inspireert en meeneemt. Dit stelt je in staat om ook jouw organisatie voortdurend te blijven ontwikkelen. Zo speel je in op de steeds veranderende vraag van klanten en de omgeving.

Online marketing kennis vergroten

De nieuwe inzichten, kennisdeling en efficiëntere werkmethoden van onze flexibele marketeers on demand verhogen de productiviteit en betrokkenheid van jouw gehele team. Het gevolg is niet alleen meer ambassadeurschap. Uiteindelijk vergaart jouw team ook meer kennis en uiteindelijk een hogere omzet.

Maak het verschil

Flexibele online marketeers doen continu nieuwe ervaringen op en wenden deze kennis aan binnen jouw organisatie. Het betreft bewezen effectieve campagnes en strategieën. Jouw marketeer on demand weet wat er mogelijk is, waar de markt om vraagt en hoe dit verandert. De marketeer weet ook snel specialistische kennis en input te leveren via het 2xCeed netwerk van specialisten. Zaken die het succes van je bedrijf in de weg zitten komen aan het licht en worden direct aangepakt. Onze kennis van websites, social media, user experience, Search Engine marketing, customer journey analyses en voortdurend monitoren en verbeteren maken het verschil!

In zowel drukke als rustige tijden

Naast de inhoudelijke voordelen, bieden onze flexibele marketeers ook organisatorische voordelen. Groeit je bedrijf snel? Heeft jouw team het structureel (te) druk? Dan is extra personeel aannemen een optie. Maar dat brengt ook risico’s met zich mee. Je zit vast aan een contract, je moet zelf de kwaliteit en ontwikkeling borgen. Door te werken met flexibel personeel zet je alleen extra personeel in op de momenten dat je organisatie erom vraagt.

Specialistische marketeers

Online marketing is erg breed. Je kunt moeilijk alles weten. Daarom heb je een specialist nodig. Een marketeer on demand van 2xCeed is dan een goede optie. Kom je erachter dat je ergens meer kennis over nodig hebt? Dan schakelen wij direct met een specialist die jouw vraag perfect kan beantwoorden. Doordat dit goed is ingericht en de marketeers veel samenwerken gaat dit snel en heel erg efficiënt.

Jouw organisatie wendbaarder maken?

Wil je de online strategie en uitvoering binnen jouw bedrijf kritisch onder de loep nemen en onderzoeken waar het beter kan? 2xCeed helpt je met jouw transitie. We gaan graag met je in gesprek. Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Spread the word