Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Content blijft QUEEN
bij 2xCeed

9 maart 2020
Wat kost Google AdWords (Google Ads)? - Videopitch - Social Influencers - Woocommerce intake | 2xCeed Marketeers on Demand

Jouw bedrijf optimaal aanwezig op zoekmachines.

Om je als tekstschrijver bij de beste online marketeers te mogen aansluiten, moet je van goeden huize komen. Sinds november ben ik, Jet van Eeghen, bij 2xCeed in dienst als productmanager content. Klinkt fancy, maar in de praktijk gaat het vooral om tekstschrijven. Social Media posts, SEO-pagina’s, blogs en nieuwsbrieven en whitepapers over heel verschillende onderwerpen. Zo blijft content duidelijk Queen bij 2xCeed.

Berichten met inhoud en effect

Onze klanten komen uit heel uiteenlopende branches. Dat vraagt flexibiliteit en wendbaarheid in woordkeuze en tone-of-voice. Want voor elke klant spant 2xCeed zich tot het uiterste in om digitale content te leveren die naadloos past en het meeste effect oplevert. Daarbij gaat het niet alleen om tekst, maar ook om fotografie, video, animaties en meer. Alles met als doel dat onze klanten optimaal worden gevonden door hun potentiële klanten.

Veel ervaring in Nederlandse en Engelse tekst

Als freelance tekstschrijver heb ik jarenlang flink veel ervaring opgedaan bij heel leuke opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ik heb zelfs een tijdje in Saoedi-Arabië gewerkt, als eindredacteur voor Arab News, het grootste Engelstalige dagblad daar. Ik reis graag naar bijzondere bestemmingen. Over de hele wereld, of in Nederland. Als ik die kan combineren met een beetje inspanning, des te beter: zeilen in Griekenland, hardlopen door de woestijn, roeien over de Amstel of fietsen in Friesland. Dus als ik niet schrijf, dan ben ik daar te vinden.

Maak ook gebruik van 2xCeed

Zzp’er zijn biedt voordelen en is uitdagend, maar werken met 2xCeed brengt veel pluspunten: een professionele organisatie met veel kennis in huis. Daar laten we jou ook graag gebruik van maken. Door jou te leren hoe je dat het beste aanpakt. Of door het werk voor je uit te voeren. We staan voor je klaar!

Spread the word