Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Websites bouwen
omvat meer dan je denkt!

20 oktober 2020
Mobiel vriendelijke website krijgt voorrang! | 2xCeed Marketeers on Demand

WordPress biedt meer mogelijkheden voor het customizen van je webshop.

Elke dag worden er 547.200 nieuwe websites per dag gecreëerd over de hele wereld. Sinds 2016 is het aantal websites bijna verdubbeld van 900 miljoen naar 1,7 miljard. Ook 2xCeed-stagiair Stijn Otten heeft bijgedragen aan deze verdubbeling.

Ik heb mezelf vier maanden geleden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om een eigen bedrijf te beginnen. Ik wist nog niet wat ik wilde gaan verkopen, maar wist al wel dat ik een online webshop wilde starten. Ik kwam voor de keuze te staan met welke software ik de website wilde gaan bouwen. Ik koos ervoor mijn website te bouwen met Shopify, omdat dit voor een beginner een eenvoudige manier is om je eigen website te maken. Ik heb hier de afgelopen maanden mee lopen klungelen. Ik begrijp nu redelijk hoe je een website moet bouwen in Shopify.

Stage met WordPress

Bij 2xCeed wordt daarentegen vooral gewerkt met WordPress. Hier wist ik nog niks vanaf voordat ik bij 2xCeed stage ging lopen. Ik ben er al snel achter gekomen dat er veel meer komt kijken bij het lanceren van een website dan alleen het bouwen van de website zelf. WordPress is een stuk geavanceerder dan Shopify en heeft dan ook meer mogelijkheden voor het customizen van je webshop.

Professionele uitstraling

Je moet kijken naar de vindbaarheid van je bedrijf (SEO), content blijven aanleveren om zo klanten te blijven stimuleren om je te volgen, branding is ook erg belangrijk voor de continuïteit.

Een professionele uitstraling van de website draagt bij aan een groei in omzet. Alle resultaten van de website zijn meetbaar en die kun je bij je statistieken overzichtelijk terugzien. Je bent altijd en overal bereikbaar. Een eigen website is het visitekaartje van je bedrijf!

Ook jouw website

Wil jij ook je website laten ontwerpen, zodat deze perfect past bij jouw bedrijf? Of wil je nieuwe content aan je site toevoegen? Lees dan meer over alles wat 2xCeed kan doen voor je website en content of neem direct contact op met ons.

Spread the word