Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

2xCeed stevig op
koers tijdens corona

22 oktober 2020
2xCeed stevig op koers tijdens corona | 2xCeed Marketeers on Demand

De zon gaat altijd weer schijnen.

Het zijn heftige tijden, deze maanden waarin iedereen te lijden heeft onder het coronavirus. We zien ondernemers op hun tenen lopen. Sommigen zijn zelfs genoodzaakt hun complete business te herzien door de nieuwe regelgeving. Anderen springen in op nieuwe kansen. En iedereen wil graag gisteren de website en andere online marketing-kanalen aangepast hebben op de nieuwe situatie.

Alle zeilen bij

Het team van 2xCeed weet zich gelukkig keer op keer te bewijzen als betrouwbare, innovatieve partner. Wij denken mee en zien mogelijkheden waar anderen denken aan het eind van de rit te staan. Draaien extra uren, ook buiten kantoortijden om. Regelmatig zelfs zonder die door te belasten. We zetten alle zeilen bij om onze klanten zo goed mogelijk door deze storm heen te helpen. Want hoe donker het soms ook lijkt, er is altijd weer een moment dat de zon gaat schijnen.

Beter ‘nieuw normaal’

Daar kijken wij naar uit. Naar 2021, naar een beter ‘nieuw normaal’. Waarin er weer meer mogelijk wordt en we enorm gaan genieten van de dingen die vroeger heel gewoon waren. Dan komen we weer samen voor online marketing trainingen. Dan komen we weer gemakkelijker bij elkaar over de vloer. Maar voor nu: wij blijven voor jullie klaar staan. Het roer hebben wij stevig in handen en samen komen we hier doorheen.

Spread the word