Klanttevredenheidsonderzoek

Wij willen altijd beter efficiënter klantgerichter aanbevolen servicegerichter behulpzamer leuk gevonden worden!

Vandaar dat wij je graag uitnodigen voor ons klanttevredenheidsonderzoek. Met de informatie uit dit onderzoek kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en daarmee de klanttevredenheid verhogen.

Het invullen van dit onderzoek duurt maar 2 minuten. Alvast bedankt voor het invullen!

Waarom we een klanttevredenheidonderzoek uitvoeren? Omdat wij ernaar streven onze klantgerichtheid en dienstverlening zo optimaal mogelijk te krijgen.


Invulling werkzaamheden online marketeer

Hoe gaat dit dan in de praktijk en waarom is een ‘marketeer on demand’ interessant?

 • Per kanaal de beste specialist
 • Zet je marketeer naar behoefte of tijdelijk in
 • Een goede marketeer zorgt voor méér business en zichtbaarheid
 • Slechts één aanspreekpunt: jouw toegewezen projectmanager
 • Bewaking resultaat en heldere rapportages
 • Geen gedoe met zzp’ers en de wet deregulering beoordeling arbeidsrelatie (DBA) 
 • Continuïteit: geen uitval door verlof, vakantie en ziekte
 • Back-up is direct aanwezig
 • Inkoopvoordeel binnen netwerk van 2xCeed
 • Vanaf 5 uur per maand

Werkzaamheden online marketeer

Onze marketeers zijn zelfstartend en kunnen heel goed zelfstandig werken. Uiteraard gebeuren de werkzaamheden altijd in overleg met onze opdrachtgever. Een ervaren projectmanager stuurt de marketeers aan, en is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Onze projectmanagers verdelen de werkzaamheden op basis van het marketingplan en budget. De kanalen met de beste conversie zetten wij optimaal in voor verdere groei. Minder presterende kanalen sturen we bij of zetten we uit. Het resultaat is wat telt en daar sturen wij op aan.

Wij lossen het flexibel op

Een goede klik tussen opdrachtgever en marketeer vinden wij heel belangrijk. Ben je minder blij met een van de teamleden? Het komt zelden voor, maar dan lost 2xCeed het op. Binnen ons netwerk van meer dan 70 partners vinden wij zeker een passend een alternatief. Die flexibele, servicegerichte instelling kiezen opdrachtgevers steeds weer voor 2xCeed.

Online marketing-inspanningen per maand

Wij starten met een uitgebreide uitvraag van alle betrokkenen bij de opdrachtgever. Daarna stemmen we alles af met onze partners. Uit die gesprekken rolt ons marketingvoorstel. Zo komen we bijvoorbeeld overeen dat 2xCeed maandelijks 18 uur gaat besteden aan online marketing. Dat verdelen we als volgt:

 • Optimaliseren en updates website: 4 uur per maand
 • Content creatie en optimalisatie: 6 uur per maand
 • Facebook posts en acties inrichten: 4 uur per maand
 • Nieuwsbrief opstellen en verzenden: 2 uur per maand
 • Overleg en communicatie richting klant: 2 uur per maand

Aan deze opdracht leveren diverse specialisten hun bijdrage. Toch heb je als opdrachtgever gewoonlijk alleen contact met jouw projectmanager.

Voordelen van Marketeers on Demand

Onze klanten vertellen dat zij met de ondersteuning van Marketeers on Demand veel efficiënter kunnen werken aan de online zichtbaarheid. Er is continuïteit, een gerichte strategie en de opvolging is heel efficiënt. Wanneer er in een maand uren overblijven, dan gebruiken we deze – indien gewenst – om extra activiteiten te ontplooien.

Effecten merkbaar na enkele maanden

We starten met een vaste periode van zes maanden. Dit doen we omdat klanten doorgaans vanaf de derde of vierde maand de eerste effecten van onze inspanningen gaan merken. Na zes maanden stemmen we af hoeveel uren voor het vervolg nodig zijn. Vaak zien we dat, omdat we de eerste 6 maanden alles goed inrichten, het aantal uren kan worden teruggebracht. Anderzijds groeien we ook mee met onze klanten en schroeven ze het aantal uren juist op.

Jouw online marketing optimaliseren?

Door de ervaring en expertise van onze online marketeers halen we het optimale effect uit elk budget. Onze opdrachtgevers geven aan veel meer resultaat te boeken tegen een gelijke of zelfs lagere investering. Ben je benieuwd hoe 2xCeed ook jouw online marketing optimaal kan invullen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs en bel 085 – 483 11 11 of mail naar info@2xceed.nl.

Neem contact met ons op