Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Basir Cevik: Stagiair Marketing &
Communicatie

23 mei 2023
Online Marketeer on Demand | 2xCeed Marketeers on Demand

Er werd duidelijk verteld wat ik moest doen en wat er verwacht zou worden van mij, uiteindelijk lukte het aardig om op weg te komen!

Hi, ik ben Basir Cevik! Ik ben 17 jaar oud en woon in Soest. De opleiding die ik momenteel volg is Marketing & Communicatie (twee talig) op MBO Amersfoort. Momenteel ben ik bezig met mijn 1e jaar van de opleiding en ben ik net begonnen met mijn stage bij 2xCeed, hierbij wil ik ook mijn ervaring en mening met jullie delen.

Opstarten

Het was allemaal opstarten de eerste week, omdat ik er pas net ben aangekomen en natuurlijk niet weet hoe alles werkt. Gelukkig kreeg ik wel genoeg hulp om op weg te komen. Er werd duidelijk verteld wat ik hier moest doen en wat er verwacht zou worden van mij, uiteindelijk lukte het aardig om op weg te komen!

Werksfeer

De eerste keer dat ik mijn collega’s zag had ik met iedereen een kennismakingsgesprek om elkaar gelijk wat beter te leren kennen. Dat is erg fijn want dan heb je niet het idee dat het maar iemand is waar je toevallig mee op hetzelfde kantoor zit. Lunchen doen we gezellig met z’n allen en dan kletst iedereen gezellig met elkaar en kan je echt even afleiding zoeken van het werk wat je aan het doen bent.

Kort samengevat is het een superleuke stage met leuke collega’s en een fijne werksfeer. Ik raad dan ook zeker aan om hier stage te komen lopen!

Aan de slag met jouw marketing?

Wij selecteren voor iedere discipline de beste marketeer. Hierdoor ontstaat een multidisciplinair team, onder leiding van een project manager, optimaal in staat om het rendement van online marketing te maximaliseren. Want resultaat telt! Bekijk onze diensten.

Spread the word