Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mats Hartog: Stagiair
Audiovisuele
vormgever

6 februari 2023
Moodvideo - Laadtijd website verbeteren? - Intake SEA - SEO scan | 2xCeed Marketeers on Demand

Het geeft veel vertrouwen om gelijk een eigen opdracht te krijgen en daar lekker mee aan de slag te mogen.

Mijn naam is Mats Hartog. Ik ben 20 jaar oud en woon in Soest. Ik volg de opleiding Audiovisuele vormgeving en Animatie aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn vier jarige opleiding en in dit jaar gaan wij stagelopen. In totaal ben ik ruim 5 maanden bij 2xCeed aanwezig en deel ik hier mijn ervaringen met jullie.

Eerste week

Ik heb mijn eerste week stage afgerond en ik vond het echt superleuk. Ik kreeg gelijk mijn eigen opdracht om aan te werken en ben daar lekker mee aan de slag gegaan. Het geeft veel vertrouwen om gelijk een eigen opdracht te krijgen en daar lekker mee aan de slag te mogen. Ik heb mijn eigen bureau waar je lekker aan kan zitten of aan kan staan om het af te wisselen.

Collega’s

De eerste keer dat ik mijn collega’s zag had ik met iedereen een kennismakingsgesprek om elkaar gelijk wat beter te leren kennen. Dat is erg fijn want dan heb je niet het idee dat het maar iemand is waar je toevallig mee op hetzelfde kantoor zit. Lunchen doen we gezellig met ze allen en dan kletst iedereen gezellig met elkaar en kan je echt even afleiding zoeken van het werk wat je aan het doen bent.

Kort samengevat is het een superleuke stage met leuke collega’s en een fijne werksfeer. Ik raad dan ook zeker aan om hier stage te komen lopen!

Een video laten maken?

2xCeed is als online marketeer ervaren in het produceren van content die werkt voor jouw merk. We werken samen met professionele camera- en geluidsmensen en helpen je graag jouw video’s tot een succes te maken. Wil jij aan de slag met video en jouw eigen videofeed? Neem nu contact op met ons en vertel hoe we je kunnen helpen.

Spread the word