Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ilse Huisman: Stagiaire Marketing
& Communicatie

16 november 2023
Ilse Huisman | 2xCeed Marketeers on Demand

Ik verwacht de komende tijd veel te leren. Ik weet zeker dat ik bij 2xCeed op het juiste adres ben om mij verder te ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie.

Hoi, Ik ben Ilse Huisman. Ik ben 19 jaar oud en woon in Soest. Ik doe de opleiding Marketing en Communicatie in Amersfoort. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik hoop bij 2xCeed erachter te komen welke richting ik op wil na mijn opleiding. In totaal loop ik een half jaar stage. Ik kijk uit naar een gezellige en leerzame tijd bij 2xCeed!

Wat zijn mijn verwachtingen?

Ik verwacht de komende tijd veel te leren. Ik weet zeker dat ik bij 2xCeed op het juiste adres ben om mij verder te ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie. Het lijkt me een gezellig team met lieve mensen. Ik verwacht dat ik me vooral ga focussen op de Social Media kanalen.

Eerste week

De eerste week was nog even inkomen. Ik heb altijd dat ik even de kat uit de boom kijk bij nieuwe mensen en een nieuwe plek. Gelukkig werd ik begrepen en werd daar rekening mee gehouden. Ik kon rustig opstarten en begon met het maken van posts voor 2xCeed. Ik vind het maken van posts leuk en hoop dat ik hier nog veel mee aan de slag kan. Ik werd erg op mijn gemak gesteld door mijn collega’s hier. Dat vond ik erg fijn, waardoor ik ook wat losser durfde te komen.

Halverwege mijn stage

Ik ben nu halverwege mijn stage en ben ondertussen helemaal ingekomen! Ik krijg mijn eigen taken die vooral te maken hebben met het maken van Social Media posts. Wat ik het leukste vind om te doen, dus ik ben helemaal blij. Ik vind het leuk om creatief aan de slag te gaan met het ontwerpen van de posts. Ik vind teksten voor onder de posts verzinnen soms nog wel lastig, maar gelukkig kan Vicky mij daarmee helpen.

Spread the word