Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oud-stagiair Selman
terug als medewerker

3 december 2020
Selman Akgöz | 2xCeed Marketeers on Demand

Ik kan mezelf steeds verder ontwikkelen bij 2xCeed.

Daar ben ik weer! Mijn naam is Selman Akgöz, de nieuwe sales representative van 2xCeed. In de afgelopen jaren heb ik twee keer een stage-traject van totaal een jaar afgelegd bij 2xCeed. Mede dankzij deze kans heb ik mijn stageopdrachten kunnen uitvoeren voor mijn mbo-opleiding Medewerker marketing en communicatie.

Twee stages

Eind 2019 heb ik er bewust voor gekozen terug te komen bij 2xCeed voor mijn tweede stage. In mijn eerste blog als stagiair staat in grote lijnen waarom.

2xCeed staat voor optimalisatie, daarom kreeg ik al snel gevarieerde opdrachten om mezelf te ontdekken. Er was veel persoonlijke aandacht en er werd gekeken naar mijn sterke punten. Zo werkte ik mee aan projecten die ik daadwerkelijk ook leuk vond om te doen.

Kan niet beter!

Na vele leerzame momenten heb ik mijn diploma als marketing medewerker gehaald! Nu volg ik de hbo-opleiding International Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook kreeg ik de kans van 2xCeed om hier te komen werken!

Ontwikkeling

Door mijn stage destijds zijn we te weten gekomen waar mijn kwaliteiten liggen. Door hierop gepersonaliseerde opdrachten te krijgen, ontwikkelde ik mezelf steeds verder. En zo kom ik uiteindelijk weer bij 2xCeed terecht! Geoptimaliseerde online marketing voor iedereen. Elk mens is uniek in wat hij of zij doet. Door de krachten te bundelen zijn wij recent ook verkozen tot FD Gazelle 2020, als één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Grote dank

Ik voel me thuis bij 2xCeed, waar ik gedeeltelijk ben opgeleid en nu ook een bijdrage kan leveren de groei. Grote dank aan mijn ‘destijds’ stagebegeleiders en nu werkgever. 😉

Spread the word