Digitaal marketing bureau

Jouw eigen digitale marketing bureau

Wij zijn een digitaal marketing bureau en zorgen er via online marketing voor dat jouw product of dienst goed onder de aandacht komt van jouw klanten. Digitale marketing gaat allereerst om een optimale inrichting van jouw website. Niet alleen aan de voorkant, waar je je content aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk presenteert aan jouw bezoekers. Ook aan de achterkant van je website, zodat zoekmachines je optimaal weten te vinden en je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt. Bijvoorbeeld bij Google.

Kies voor ondersteuning bij een specifieke opdracht. Of voor een abonnement!

Wat doet een digitaal marketing bureau voor je?

We zorgen ervoor dat je website en webshop aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren zijn voor bezoekers. Daar horen ook passende fotografie en video’s bij. En tekst die lekker leest én jouw content goed vindbaar maakt. We optimaliseren natuurlijk je SEO voor zoekmachines.

Daarnaast helpen we je graag met je Social Media en maken we waardevolle analyses over het gedrag van jouw website-bezoekers, volgers en nieuwsbrieflezers. Zodat je klanten jouw bedrijf steeds beter weten te vinden en kiezen voor jouw producten en diensten. Voor alle online marketing diensten beschikken wij over specialisten die het werk graag voor je uitvoeren.

Samen jouw doelen bereiken

We gaan graag met jou in gesprek over je wensen en geven je vrijblijvend advies over wat nodig is om je doelen te bereiken. Wil je meer naamsbekendheid voor je product of merk? Wil je meer volgers op je social kanalen? Of gaat het je om meer conversie in je webshop? Digitaal marketing bureau 2xCeed levert altijd maatwerk, afgestemd op jouw bedrijf, je producten of diensten en jouw klanten. 

Marketeers on Demand

Je kunt kiezen voor incidentele ondersteuning bij een specifieke opdracht. Maar ook een abonnement op onze dienstverlening biedt je heel veel voordelen. Lees dan meer over 2xCeed Marketeers on Demand.  Dan zetten onze marketing specialisten zich elke maand opnieuw maximaal voor je in, gedurende de uren die jij hebt ingekocht. Dat houdt de kosten van jouw persoonlijke marketingafdeling heel overzichtelijk en beheersbaar.

Optimaliseer jouw digitale marketing

De ervaring en expertise van onze online marketeers zorgt voor een optimaal effect binnen elk marketingbudget. Bekijk de testimonials van enkele van onze opdrachtgevers. Zij boeken veel meer resultaat tegen een gelijke of zelfs lagere investering. Wil je weten hoe digitaal marketing bureau 2xCeed ook jouw online marketing professioneel kan verzorgen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs en bel 085 – 483 11 11 of mail naar info@2xceed.nl.

Neem contact met ons op