Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online Marketing
training

Welke talen? - Online marketing training - Presentatie training | 2xCeed Marketeers on Demand

Wat houdt online marketing training in?

Online marketing houdt zich bezig met het vermarkten van je producten of diensten op internet. In onze online marketing trainingen leer je welke tools je daarvoor kunt gebruiken. Zoals het gebruik van zoekwoorden. De vindbaarheid op Google hangt hiervan af. Hoe beter de zoekwoorden, des te vaker en sneller je gevonden wordt. Wat kun je doen met social media, zodat je een nog groter publiek bereikt. Begrijp hoe je een website zo inricht (optimaliseert), dat veel mensen de website zullen vinden.

Online Marketing compleet. De helikopterview over de diverse online kanalen!

Zelf je website bijhouden of laten doen?

Natuurlijk kun je dat door een bedrijf laten verzorgen, maar als je daar een beetje tijd voor hebt is het erg leuk om het zelf te leren en te doen. Zo kun je ook sneller inhaken op een veranderende situatie en kun je de website up-to-date houden. Bovendien is deze manier van informatie aanbieden goedkoop en makkelijk. Binnen een korte periode kun je een grote groep mensen bereiken. Online marketing is zeer betaalbaar en breed inzetbaar. Zelfs voor kleine bedrijven met geen of weinig personeel. Het internet is 24/7 aanwezig. Hierdoor heb je geen last van openingstijden.

Kernwaarden workshop - Website fotografie - Online marketing training | 2xCeed Marketeers on Demand

Resultaten van online marketing zijn meetbaar

Het leuke aan online marketing is dat je de resultaten goed kunt meten. Deze metingen kunnen dan direct geanalyseerd worden, waarop je de lopende campagne ook meteen kunt aanpassen. Bij traditionele marketing is het meten van resultaten veel moeilijker. Het is immers moeilijk te zeggen of de folder gelezen is. Alleen aan de directe aankopen zou je dit kunnen koppelen, maar daar zit dan weer veel meer tijd tussen. Bovendien weet je dan niet zeker of de aankoop gedaan is door de folder of dat de aankoop toch al zou hebben plaatsgevonden. Bij online marketing maak je dat wel eenvoudig inzichtelijk. Toch leuk om een online marketing training te volgen! Wil je meer weten? Neem dan nu contact op via het contactformulier.