Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Welke talen?

Welke talen? - Online marketing training - Presentatie training | 2xCeed Marketeers on Demand

SEO optimaal in de juiste taal

Wil je internationaal de markt op of heb je al buitenlandse klanten? Dan is het belangrijk dat ook je website goed vertaald is. Voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines wil je ook de juiste zoekwoorden in de vertaalde versies.

Heb je al een website in andere talen en wil je deze laten beoordelen? Of trekt je vertaalde site geen bezoekers? De specialistische vertalers waar 2xCeed mee werkt, beheersen hun talen op native speaker niveau.

Hieronder tref je een overzicht van de talen die wij voorzien. Wil je laten vertalen naar een taal die hieronder niet wordt genoemd? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Een optimale vindbaarheid in zoekmachines door het gebruik van de juiste woorden in de vertaalde versies! 

Afrikaans
Albanees
Arabisch
Armeens
Bulgaars
Chinees
Deens
Duits
Engels
Ests
Fins
Frans
Grieks
Hebreeuws
Hongaars
Iers
IJslands
Indonesisch
Italiaans
Japans
Kantonees
Kazachs
Koerdisch
Koreaans
Kroatisch
Lets
Litouws
Macedonisch
Maleis
Maltees
Mongools
Nederlands
Noors
Oekraïens
Perzisch
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Servisch
Sloveens
Slowaaks
Spaans
Thai
Tsjechisch
Turks
Vietnamees
Zweeds

Relevante zoekwoorden

Weten welke zoekwoorden relevant zijn is heel belangrijk bij het vertalen van een website. Als je de tekst één op één vertaalt zonder zoektermen in acht te nemen, laat je kansen liggen. Als een potentiële klant binnen zoekmachines gaat zoeken in het Engels dan zal diegene zoektermen invoeren, en dan wil jij natuurlijk boven aan staan. Het is echt een expertise om SEO geoptimaliseerd te vertalen. Je moet allereerst weten welke zoektermen relevant zijn en dit vervolgens terug laten komen in de vertalingen zonder de intentie van de tekst wezenlijk aan te passen. Onze vertalers verstaan hun vak en zorgen dat jouw website SEO geoptimaliseerd, foutloos en in de juiste toon wordt vertaald naar de gewenste talen.

Offerte vertalen website

Wil je meer weten over het laten vertalen van jouw content? Neem direct contact met ons op of bel ons voor een offerte of vrijblijvend advies voor jouw vertaling.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.