Welke talen?

SEO optimaal in de juiste taal

Wil je internationaal de markt op of heb je al buitenlandse klanten? Dan is het belangrijk dat ook je website goed is vertaald. Voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines wil je ook de juiste zoekwoorden in de vertaalde versies.

Heb je al een website in andere talen en wil je deze laten beoordelen? Of trekt je vertaalde site geen bezoekers? De specialistische vertalers waar 2xCeed mee werkt, beheersen hun talen op het niveau van een native speaker.

Hieronder tref je een overzicht van de talen die wij voorzien. Wil je laten vertalen naar een taal die hieronder niet wordt genoemd? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Wij bieden de volgende vertalingen:

Afrikaans

Albanees

Arabisch

Armeens

Bulgaars

Chinees

Deens

Duits

Engels

Ests

Fins

Frans

Grieks

Hebreeuws

Hongaars

Iers

IJslands

Indonesisch

Italiaans

Japans

Kantonees

Kazachs

Koerdisch

Koreaans

Kroatisch

Lets

Litouws

Macedonisch

Maleis

Maltees

Mongools

Nederlands

Noors

Oekraïens

Perzisch

Pools

Portugees

Roemeens

Russisch

Servisch

Sloveens

Slowaaks

Spaans

Thai

Tsjechisch

Turks

Vietnamees

Zweeds

Relevante zoekwoorden

Weten welke zoekwoorden relevant zijn is heel belangrijk bij het vertalen van een website. Als je de tekst één op één vertaalt zonder zoektermen in acht te nemen, laat je kansen liggen. Als een potentiële klant binnen zoekmachines gaat zoeken in het Engels dan zal diegene zoektermen invoeren, en dan wil jij natuurlijk boven aan staan. Het is echt een expertise om SEO geoptimaliseerd te vertalen. Je moet allereerst weten welke zoektermen relevant zijn en dit vervolgens terug laten komen in de vertalingen zonder de intentie van tekst wezenlijk aan te passen. Onze vertalers verstaan hun vak en zorgen dat jouw website SEO geoptimaliseerd, foutloos en in de juiste toon wordt vertaald naar de gewenste talen.

Offerte vertalen website

Wil je meer weten over het laten vertalen van jouw content? Neem direct contact met ons op via info@2xceed.nl of bel ons voor een offerte of vrijblijvend advies voor jouw vertaling.

Neem contact op