Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mats Hartog:
2xCeed kerstfeest 2023

22 december 2023
Teamfoto kerstuitje 2023 | 2xCeed

Ik kijk ernaar uit om nog meer van zulke uitjes mee te maken, want het was echt heel gezellig!

Op donderdag 7 december zijn we met het 2xCeed-team naar SnowWorld geweest voor een vroeg kerstuitje. We begonnen de dag met werken en stapten daarna in de auto om naar SnowWorld te rijden. We konden daar twee uurtjes skiën, wat ik echt perfect vond voor bij SnowWorld. Helaas kon niet iedereen meedoen met het skiën want sommigen kwamen later, maar het was wel supergezellig met de mensen die er waren.

Skiën en pizza

Na het skiën zijn we ook nog een hapje gaan eten, en hier was iedereen bij, zelfs met hun partners, dus dat was superleuk om te zien. We hebben heerlijke pizza’s gegeten, wat gedronken, en de hele avond gezellig met elkaar gekletst. De sfeer was echt top.

Leuk met collega’s

Ik kijk ernaar uit om nog meer van zulke uitjes mee te maken, want het was echt heel gezellig. Ik vond het leuk om mijn collega’s ook op deze manier buiten werk om te zien.
Kort samengevat was het een superleuk uitje en hoop ik dit vaker te mogen doen met team 2xCeed.

We hebben tevens een video opgenomen van het uitje, die je hieronder kunt bekijken!

Aan de slag met jouw marketing?

Wij selecteren voor iedere discipline de beste marketeer. Hierdoor ontstaat een multidisciplinair team, onder leiding van een project manager, optimaal in staat om het rendement van online marketing te maximaliseren. Want resultaat telt! Bekijk onze diensten.

Spread the word