Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vicky Dorhout Mees: Social Media & UGC
expert

25 januari 2024
Vicky Dorhout Mees | 2xCeed Marketing on Demand

Mijn doel is om boeiende content te maken die de aandacht van de consument weet te trekken, waardoor zij overgaan tot aankopen.

“Vicky Dorhout Mees is de nieuwe Social Media & UGC expert bij 2xCeed. Zij is in januari 2024 van start gegaan. Ze houdt ervan om converterende advertenties en social media content te maken en gebruikt hierbij haar passie en creativiteit!”

Opleiding

Met mijn opleiding Marketingcommunicatie en Sales heb ik de juiste achtergrond en kennis om converterende, boeiende advertenties te bedenken en uitvoeren. Ik ben super creatief en kijk altijd naar de actuele trends op de socials en speel hierop in.

UGC

Wat is UGC? UGC staat voor User Generated Content en betekent dus ‘door de klant gemaakte content’. Het voordeel van UGC is dat de content, gemaakt door gebruikers, veel geloofwaardiger overkomt dan dat het bedrijf zelf in een reclamespot vertelt hoe geweldig het product is. Het kan geplaatst worden door het bedrijf, maar ook door de gebruiker zelf, dan dient het als een goede ‘social proof’. Hierbij worden ook vaak ‘spark ads’ gebruikt, waarbij het bedrijf een post van een gebruiker promoot.

Onderzoek

Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar de doelgroepen van opdrachtgevers, als ik deze informatie heb ingewonnen ga ik op zoek naar de trends in deze markt en kijk ik wat er aansluit bij het product en merk. Het is voor mij belangrijk om te denken vanuit het perspectief van de consument. De consument koopt namelijk het voordeel van het product en niet features of updates van een product. Neem bijvoorbeeld een scheerapparaat. Een consument is eerder getriggerd door ‘Dit scheerapparaat kun je onder de douche gebruiken’ dan door ‘Dit scheerapparaat is waterdicht’. De consument heeft hierdoor meteen door wat het voordeel voor hem of haar is.

Doel

Het is mijn doel om boeiende content te maken die de aandacht van de consument weet te trekken, waardoor zij overgaan tot aankopen.

Wil je groeien?

Wil jij jouw Social Media of social advertenties naar een hoger niveau tillen? Ik kijk er naar uit om voor jouw bedrijf inspirerende en converterende content te maken. Heb je zelf ideeën of wil je eerst sparren? Bij mij ben je aan het juiste adres! Neem gerust contact op, dan spreken we elkaar snel!

Spread the word