Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pepijn Kattestaart:
Stagiair Marketing
& Communicatie

6 februari 2024
Pepijn Kattestaart | 2xCeed Marketeers on Demand

Ik hoop in deze periode veel verschillende vaardigheden te leren en daarnaast ook een stap te maken naar nieuwe ontwikkelingen.

Mijn naam is Pepijn Kattestaart. Ik ben 16 jaar oud en ik zit in het eerste jaar van mijn opleiding Marketing en Communicatie op het MBO Amersfoort. Waarbij ik leer hoe ik een bedrijf zou kunnen presenteren waar design en content een grote rol spelen.

Ik ben zojuist begonnen met mijn stage bij 2xCeed (periode 5 februari t/m 19 april). Mijn eerste indruk was al goed tijdens mijn sollicitatiegesprek. Tijdens het gesprek kreeg ik bijvoorbeeld te horen dat je geholpen wordt bij het vinden van wat het beste bij jou past. Daarnaast kwam het bij mij over alsof ze bij 2xCeed goed weten waar ze mee bezig zijn dat gaf mij een goed gevoel.

Ik hoop in deze periode veel verschillende vaardigheden te leren en daarnaast ook een stap te maken naar nieuwe ontwikkelingen. Ik denk dat het team van 2xCeed me daarbij goed kan ondersteunen.

Spread the word