Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jesper Werkhoven:
Stagiair Junior
Accountmanager

6 februari 2024
Jesper Werkhoven | 2xCeed Marketeers on Demand

Mijn doel hier is om beter te worden in het uitvoeren van accountanalyses en het opstellen van accountplannen.

Hoi, ik ben Jesper Werkhoven. Ik ben 17 jaar oud en woon in Soest. De opleiding die ik op dit moment volg is junior accountmanager op MBO Amersfoort.

Wat doe je als junior accountmanager?

Als junior accountmanager ben je de schakel tussen je bedrijf en de klant (ook wel account genoemd). Jij weet hoe je klanten enthousiast maakt voor een dienst of product. Je bent een écht verkooptalent, dus je kunt ook goed onderhandelen. Vaak ga je bij klanten op bezoek.

Doel

Mijn doel hier is om beter te worden in het uitvoeren van accountanalyses en het opstellen van accountplannen. Ook wil ik beter worden met het verzamelen van klanten en het onderhouden van klantcontacten.

Eerste indruk

Bij mijn eerste kennismaking met het stagebedrijf viel me direct op hoe ontzettend sociaal mijn collega’s zijn. Ze begroetten me met een warme glimlach en namen de tijd om me te leren kennen. Het voelde meteen vertrouwd en ik merkte dat ik me op mijn gemak begon te voelen in deze nieuwe omgeving. De vriendelijke sfeer die hier heerst, geeft me het gevoel dat ik hier echt mijn plek kan vinden. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met zo’n geweldige groep mensen.

Spread the word