Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fay Dieffenbach: oriënterende
stage

4 maart 2024
Fay Dieffenbach | 2xCeed Marketeers on Demand

Het leek mij erg leuk om dat bij 2xCeed te doen, omdat ik geïnteresseerd ben in marketing & sales. De opleiding marketing & sales lijkt mij een leuke opleiding om na mijn middelbare school te volgen.

Hoi! Ik ben Fay Dieffenbach. Ik ben 14 jaar oud en ik woon in Baarn. Ik zit in mijn 3e jaar op de Waldheim Mavo in Baarn en moet daarvoor een oriënterende stage lopen. Het leek mij erg leuk om dat bij 2xCeed te doen, omdat ik geïnteresseerd ben in marketing & sales. De opleiding marketing & sales lijkt mij een leuke opleiding om na mijn middelbare school te volgen.

Wat verwacht ik?

Ik hoop bij mijn stage bij 2xCeed erachter te komen of marketing iets voor mij is. Hiervoor lijkt het mij heel interessant om erachter te komen wat marketing inhoudt en welke werkzaamheden er zijn bij 2xCeed.

Hoe was de week?

Het is alweer de laatste dag van mijn stageweek en ik mocht in mijn stage bij veel verschillende dingen meekijken. Ik mocht meekijken hoe Social Media posts werden gemaakt, ingepland en klaargezet. Ook hoe de voorbereidingen van een podcast eraan toe gingen. Daarnaast mocht ik helpen met een moodboard maken voor een logo design en ook ging ik mee naar video opnames en de content creatie voor Stylzzz.

Ik vond het erg leuk om stage te lopen bij 2xCeed. Ik heb veel meegekeken met de werkzaamheden en ben meer te weten gekomen over marketing, sociale media, design en nog veel meer. Ik denk dat marketing zeker iets voor mij is en zou hier graag mee verder willen gaan in de toekomst!

Spread the word