Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanuit ons mooie
kantoor in Abcoude

16 maart 2016
Kantoor Abcoude | 2xCeed Marketeers on Demand

We hadden duidelijk voor ogen wat we wilden gaan doen.

Nog een paar dagen en dan begint de lente weer. Als ik zo naar buiten kijk dan zie ik de knoppen al weer in de bomen. Binnenkort gaat het hard en dan groeit en bloeit alles weer om me heen. Dat groeien en bloeien geldt ook voor 2xCeed. Wat ben ik daar blij mee. De insteek was direct aan het begin duidelijk. Wij doen het anders. Geen rookgordijnen en ingewikkeld vakjargon maar samen met de klant kijken wat echt nodig is om de doelstellingen te behalen. Samen meten = weten. Dat is waar 2xCeed voor staat.2xCeed – Hollandse Kade 24 Abcoude

Groot partnernetwerk

De eerste maanden hebben we vaak de vraag gekregen met welk bedrijf 2xCeed te vergelijken is. Daar hebben we best even mee geworsteld. Dat de werkwijze die wij hanteren, de inzet van een groot partnernetwerk en de grote mate van kennis delen in deze vorm nog niet bestond werd duidelijk en heeft ons toch verbaasd. Onze klanten geven aan hier heel blij mee te zijn.

Op 1 september 2015 begon 2xCeed in Almere met drie laptops één bureau en drie stoelen. We hadden duidelijk voor ogen wat we wilden gaan doen:

  • Ondernemers en Online Marketeers helpen
  • Samen de Online Media strategie optimaliseren
  • Transparantie, openheid, heldere taal en inzicht zijn voor ons de belangrijkste pijlers

Hollandse Kade 24 Abcoude

Door de samenwerking met verschillende gespecialiseerde bureaus en de brede inventarisatie van de behoeften van onze klanten waren we snel ‘up and running’. Nu een half jaar later zijn we verhuisd naar Aboude waar we een prachtig kantoor hebben betrokken aan de Hollandse Kade. We zijn inmiddels met z’n zessen en hebben leuke samenwerkingen opgezet, hebben geweldige klanten waar we voor mogen werken en krijgen terug van onze klanten dat we echt verschil maken. Laat dat laatste nou net hetgeen zijn waar we het meest trots op zijn.

Want trots zijn we en dat delen we graag met jullie op deze mooie zonnige pre-lentedag.

Martine Kruyning

Spread the word