Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie zijn wij

Team 2xCeed 2023 - Bedrijfsfotografie - Websitefotografie - Wie zijn wij - Portretfotografie - Webdesign Utrecht - Online marketingbureau Utrecht - Dienstverlening - Reviews - Klanttevredenheidsonderzoek - Bedanktpagina - Afspraak maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Over 2xCeed

2xCeed, Online Marketing compleet!

2xCeed, met ruim 20 jaar ervaring binnen Online Marketing op zowel technisch, strategisch en grafisch vlak, kan met recht een fullservicebureau genoemd worden. Wij werken met een dedicated team dat altijd goed bereikbaar is. Onze klanten hebben altijd een persoonlijke projectmanager tot hun beschikking. De project manager houdt continu toezicht op de online strategie en voortgang van de opdracht. En stuurt ook bij waar nodig, adviseert en denkt mee.

Wij regisseren samen met onze klanten de ideale mix

Wij hebben beschikking over de allerbeste SEO-, SEA-, video- en WordPress-specialisten. Ieder met specifieke kennis van diverse branches. Dit is een bewuste keuze. Een grote reisspecialist heeft nu eenmaal andere behoeftes dan bijvoorbeeld een cosmetische kliniek. Wij kijken met onze klanten naar de doelstellingen. We denken strategisch mee en stellen dan vervolgens het best mogelijk team samen. We brengen de projectwerkzaamheden bij de allerbeste gespecialiseerde Online Marketeers onder.

Onze klanten weten wie er meewerken in het team. Ook dit maakt onze werkwijze zeer transparant. Rechtstreeks contact met de specialisten is geen probleem. Maar heb je liever dat de project manager dit voor je doet. Dan is dit ook prima. Wij houden niet van moeilijk doen.

WordPress website onderhoud - Wie zijn wij - Website inventarisatie - Logo laten ontwerpen - Zoekmachine marketing | 2xCeed Marketeers on Demand

Onafhankelijk & eerlijk advies

Onze onafhankelijkheid maakt dat wij het doel en resultaat van de klant voorop stellen. Het scheelt veel tijd, geld en (mis)communicatie. Onze klanten krijgen zo meer inzicht in de mogelijkheden. En wij zorgen voor een optimale besteding van het budget. Ons belangrijkste doel is het beste resultaat van de online strategie voor onze klanten.

Mocht er tijdens het project blijken dat er geen klik is met een specialist. Of zijn doelstellingen ineens toch anders? Wij zijn heel flexibel. En binnen ons team met meer dan 70 specialisten is altijd wel een goede en passende oplossing te vinden. Snel en zonder gedoe.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Daar doen we alles voor!

Team Online Marketeers

Ons enorme netwerk van de beste online marketeers is optimaal gecombineerd. Dit doen we om onze klanten in de breedte en de diepte te kunnen helpen. Wij hebben met recht een online mediabureau nieuwe stijl in de markt gezet. Onze klanten bevestigen dit ook graag en waarderen het resultaat en het overzicht van één aanspreekpunt. De wereld van online media is in een hele korte tijd groot geworden en de pioniers hebben lange tijd de mogelijkheid gehad om de markt te veroveren. En zodoende naar beste kunnen ondernemers geholpen met de online strategie. Omdat veel ondernemers weinig kennis in huis hadden en soms nog steeds hebben was de afhankelijkheid van de online marketingbureaus groot. De tijd is rijp om zelf weer achter het stuur plaats te nemen. Wij helpen je daar graag mee en nemen plaats op de bijrijdersstoel.

Innovatie online strategie

De online mogelijkheden zijn steeds innovatiever, sneller en interactiever geworden. Daarom is het bijna een onmogelijke taak voor digital marketeers en online mediaspecialisten om up-to-date te blijven. Dit kwam in de gesprekken die wij de afgelopen jaren hebben gevoerd regelmatig naar voren. De overduidelijke roep om hulp om de weg de vinden in het snel veranderende medialandschap was niet aan dovemans oren gericht. 2xCeed informeert klanten actief over komende wijzigingen. Maar ook het effect daarvan op de strategie en uitrol van de marketing activiteiten.

Wat is de kracht van 2xCeed?

Door de brede kennis, aanwezig bij 2xCeed, is het mogelijk om vrijwel alle aspecten in te vullen waar het aankomt op online marketing. Ben je op zoek naar gericht advies? Wil je een website of banners laten (om)bouwen? Jouw huidige website responsive laten maken? Of wil je een cookie policy inrichten? Een Google AdWords campagne starten? Een remarketing campagne opzetten en leads genereren via jouw website? Wil je de content op jouw website geoptimaliseerd inzetten en de techniek optimaliseren om beter gevonden te worden in Google? Dan is 2xCeed jouw ideale partner.

2xCeed, jouw Online Mediaregisseur

Wij regisseren samen met onze klanten de ideale mix! Daarnaast helpen we conversies te optimaliseren en efficiënter doelstellingen behalen. 2xCeed gaat naast de marketeer staan en ondersteunt in alle mogelijkheden die online media brengen. Door onze ruime ervaring in de markt zijn wij als geen ander in staat om de juiste partner te selecteren. En vervolgens de opdracht van begin tot eind te managen naar het gewenste resultaat.

Waarom 2xCeed

De werkwijze van 2xCeed is volledig transparant, onafhankelijk en gericht op optimalisatie. Door een continue kwaliteitscontrole zijn de beste media kansen en partners in kaart gebracht. Het unieke en onderscheidende aan 2xCeed is dat je als klant maar één aanspreekpunt hebt en dat 2xCeed de klant volledig ontzorgt. Daarnaast is 2xCeed een volwaardige sparringpartner voor de klant. Dus neem nu contact met ons op. Dan kijken we samen waar we je kunnen helpen. Want helpen kunnen we. Altijd!