Wie zijn wij? 2017-08-02T15:29:45+00:00

2xCeed, het mediabureau nieuwe stijl!

2xCeed is opgericht in 2015. De meer dan 20 jaar ervaring binnen Online Marketing op zowel technisch, strategisch en grafisch vlak maakt 2xCeed met recht een full service bureau. Wij werken met een dedicated team dat altijd goed bereikbaar is. Onze klanten hebben een project manager tot hun beschikking die toezicht houdt op de online strategie, voortgang van de opdracht, bijstuurt waar nodig en uiteraard adviseert en meedenkt.

Wij hebben geen SEO-, SEA-, video- en WordPress-specialisten in dienst. Dit is een bewuste keuze. Een grote reisspecialist heeft nu eenmaal andere behoeftes dan bijvoorbeeld een cosmetische kliniek. Wij kijken met onze klanten naar de doelstellingen, denken strategisch mee en stellen dan het best mogelijk team samen. We brengen de projectwerkzaamheden bij de allerbeste gespecialiseerde Online Marketeers onder. Onze klanten weten ook wie er meewerken en dit maakt dat onze werkwijze zeer transparant is. Rechtsreeks contact is geen probleem maar heb je liever dat wij dit voor je doen, geen enkel probleem.

Onafhankelijk

Onze onafhankelijkheid maakt dat wij het doel en resultaat van de klant voorop stellen. Het scheelt veel tijd, geld en (mis)communicatie. Onze klanten krijgen meer inzicht in de mogelijkheden en wij zorgen voor een optimale besteding van het budget. Ons belangrijkste doel is het beste resultaat van de online strategie voor onze klanten.

Mocht er tijdens het project blijken dat er geen klik is met een specialist of zijn doelstellingen ineens toch anders? Wij zijn heel flexibel en binnen ons netwerk met meer dan 70 partners is altijd wel een goede en passende oplossing te vinden. Snel en zonder gedoe.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Daar doen we alles voor!

Netwerk Online Marketeers

Ons enorme netwerk van de beste online marketeers is gecombineerd om onze klanten in de breedte en de diepte te kunnen helpen. Wij hebben met recht een online mediabureau nieuwe stijl in de markt gezet. Onze klanten bevestigen dit ook graag en waarderen het resultaat en het overzicht van één aanspreekpunt. De wereld van online media is in een hele korte tijd groot geworden en de pioniers hebben lange tijd de mogelijkheid gehad om de markt te veroveren en naar beste kunnen ondernemers te helpen met de online strategie. Omdat veel ondernemers weinig kennis in huis hadden en soms nog steeds hebben was de afhankelijkheid van de online marketingbureaus groot. De tijd is rijp om zelf weer het achter het stuur plaats te nemen. Wij helpen je daar graag mee.

Innovatie online strategie

Doordat de onlinemogelijkheden steeds innovatiever, sneller en interactiever worden is het bijna een onmogelijke taak voor digital marketeers en online mediaspecialisten up-to-date te blijven. Dit kwam in de gesprekken die wij de afgelopen jaren hebben gevoerd regelmatig naar voren. De overduidelijke roep om hulp om de weg de vinden in het snel veranderende medialandschap was niet aan dovemans oren gericht. 2xCeed informeert klanten actief over komende wijzigingen en het effect daarvan op de strategie en uitrol van de marketing activiteiten.

Wat is de kracht van 2xCeed?

Door de brede kennis, aanwezig bij 2xCeed en haar partners, is het mogelijk om vrijwel alle aspecten in te vullen waar het aankomt op online marketing. Ben je op zoek naar gericht advies, wil je een website en/of banners laten (om)bouwen, responsive laten maken of wil je een cookie policy inrichten? Wil je een Google AdWords campagne starten, een remarketing campagne opzetten en leads genereren via jouw website? Wil je de content op jouw website geoptimaliseerd inzetten en de techniek optimaliseren om beter gevonden te worden in Google? 2xCeed is jouw ideale partner.

2xCeed, jouw Online Mediaregisseur

Wij regisseren samen met onze klanten de ideale mix en helpen conversies optimaliseren en efficiënter doelstellingen halen. 2xCeed gaat naast de marketeer staan en ondersteunt in alle mogelijkheden die online media brengen. Door onze ruime ervaring in de markt zijn wij als geen ander in staat om de juiste partner te selecteren en de opdracht van begin tot eind te managen naar het gewenste resultaat.

Waarom 2xCeed

De werkwijze van 2xCeed is volledig transparant, onafhankelijk en gericht op optimalisatie. Door een continue kwaliteitscontrole zijn de beste media kansen en partners in kaart gebracht. Het unieke en onderscheidende aan 2xCeed is dat je als klant maar één aanspreekpunt hebt en dat 2xCeed de klant volledig ontzorgt. Daarnaast is 2xCeed een volwaardige sparringpartner voor de klant, maar ook voor de partners waarmee we samen werken.

Wij werken o.a. voor

Klanten over 2xCeed

Marketing Manager | Tandenthuisbleken.nl

“Ik heb als webshop eigenaar in het recente verleden met meerdere partijen contact gehad ter verbetering van mijn on-page SEO en begeleiding van mijn Adword campagnes. Ondanks dat er gouden bergen beloofd werden bleek de samenwerking al snel erg teleurstellend te zijn en viel het op dat het professioneel niveau ver onder de maat was.”

Samenwerking

“Sinds ik in november 2015 in contact kwam met 2Xceed.nl scoort mijn webshop zeer goed, is er sprake van een heldere samenwerking en wordt er zeer professioneel proactief gedacht en gehandeld. En dit alles na een duidelijke intake en kosten/baten overzicht waarbij tot op heden niets teveel beloofd werd maar meer wordt waargemaakt dan dat er voorzichtig op voorhand werd verwacht! 2xCeed is een zeer goede en professionele partij! Ze verdienen hun eigen kosten inclusief die van de Google campagnes al bijna na 1 maand terug!”

Yvette Bruijnes-Schulman | Laurens Schulman BV

“Gedurende de eerste 1,5 jaar na de start van onze webshop, zijn we tegen een heleboel zaken aangelopen. Zowel technische als marketing/SEO aspecten. We hadden een SLA (service level agreement) bij het bedrijf die onze website had gebouwd. Bij elke vraag kregen we geen of een standaard antwoord, wat elke keer weer veel frustratie opleverde. We waren dus drastisch op zoek naar een ander bedrijf dat een persoonlijke benadering kende, en advies op maat verstrekte. Via kennissen die goede ervaringen hadden met 2xceed zijn we in contact gekomen met dit bedrijf.

Al bij de eerste kennismaking bleek dat 2xCeed een kundige gesprekspartner was en veel interesse in ons (kleine) familie bedrijf toonde, zodat ze met suggesties op maat kwamen. We kregen absoluut het idee dat er naar ons geluisterd werd. Toen we met elkaar “in zee” gingen is dit gevoel alleen nog maar versterkt. We hebben nu een vast aanspreekpunt bij 2xCeed en kunnen daar terecht met al onze vragen. Samen kijken we dan of we het probleem zelf al (deels) kunnen oplossen of dat er een specialist aan te pas moet komen. Hierbij wordt zeker rekening gehouden met de kosten / baten.

Indien er een specialist ingeschakeld wordt blijft het proces transparant en wordt duidelijk teruggekoppeld door 2xCeed hoe de zaken ervoor staan. Ons bedrijf is voor het eerst gestart met Google AdWords, en ook hier worden we kundig in bij gestaan met advies en begeleiding door 2xCeed. Kortom we zijn meer dan tevreden dat we de overstap hebben gewaagd en onze hosting, technische web ondersteuning en AdWords begeleiding bij 2xCeed hebben ondergebracht. Eindelijk de betrouwbare partner met persoonlijke touch die we zochten!”

Ed Borsboom | BrandBooming

“Ik kwam bij 2xceed voor begeleiding bij het bouwen van mijn nieuwe website. Daarin moest het delen van kennis en activeren van marketeers meer centraal staan. De site moest raad geven bij strategische en tactische beslissingen om zodoende merken echt te laten groeien. Daar waar marketing in veel opzichten steeds complexer lijkt te worden, legt BrandBooming immers het accent op fundamentele marketingprincipes die altijd gelden en je helpen groei te realiseren.

Intake

2xCeed startte met een zorgvuldige intake en polste daarbij meteen wat ik mogelijk zelf kon doen, om onnodige kosten te besparen. Kenmerkend was de bereidheid om niet meteen met een kant en klare oplossing te komen. Er werd actief afgestemd op een samenwerking om kennis en vaardigheden over te dragen en mij als ondernemer extra vrijheid te geven. Dat gaf precies het juiste gevoel.
Eenmaal aan de slag was er vrijwel dagelijks kort contact en werd stap voor stap het werk verdeeld. De servicegerichtheid kwam naar voren door met een praktische insteek naar oplossingen te zoeken. Opvallend was dat het hoofddoel daarbij nooit uit het oog werd verloren. We spiegelden iedere fase aan kennisdeling, activatie en support voor besluitvorming door marketeers die aan echte merkgroei willen werken.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn. De site biedt deelbare micro-adviezen voor merkgroei, met 30 heldere en inspirerende tips. Een aantal tools helpen bij het inschatten van merksterkte en groeipotentieel, maar ook bij het berekenen van bandbreedte voor campagnebudget. Ook is voorzien in het prioriteren van actiepunten voor merkgroei met marketing, media en reclame. Mijn dienstverlening is goed beschreven en ik ben maximaal bereikbaar voor een afspraak. En ik ben trots op de bestelmodule voor de wekelijkse workshops voor merkgroei: minder drempels, meer inhoud.

Ik beveel 2xceed graag iedereen aan die online actief is. Het zijn zeer ervaren professionals, ze zijn betrokken, bescheiden en buitengewoon prettig om mee te werken. Ik wens iedereen van harte goede zaken toe. Dat kun je voortaan versnellen met dienstverlening van 2xceed, voor al je online marketing-activiteiten.”

Armin Kleiss | Intermail

“Intermail BV was toe aan een nieuwe website. Voor een hardcore productie bedrijf als Intermail was dit een ‘ver van mijn bed show. Internet, website, het zal allemaal wel.

Uiteindelijk is toch besloten om een geheel vernieuwde website te bouwen. Maar dan: Met wie, hoe pakken we dit aan? Als commercieel directeur had ik wel een idee hoe het er uit moest zien en wat ik wilde vertellen, maar de bouw was voor mij een onbekend terrein.

Dienstverlening

2xCeed had precies die dienstverlening die ik nodig had om als leek dit project aan te gaan. Via de inhuur van specialisten kunnen zij op alle terrein adviseren en realiseren. Allereerst het goede advies en de presentatie van alle mogelijkheden, daarna het interview met alle betrokkenen om vooral gezamenlijk te bepalen wat de ‘tone of voice’ moest zijn, om tot slot te komen tot de bouw. Alles ging zeer ontspannen en zonder dat wij er veel aan hoefde te doen. Wij konden ons eigen werk doen en af en toe konden wij meekijken op de online procesvoortgang. Prima geregeld. Ook was het prettig om een fixed overeengekomen projectbedrag te kunnen afspreken. Geen verborgen scenario’s of lijken in de kast. Alles is binnen budget gebleven.
De site is nu enkele weken live en we zijn erg tevreden. Inmiddels zien we, mede door de SEO toevoeging, dat de vindbaarheid duidelijk is verbeterd. Er zijn zelfs in de eerste week nieuwe contacten gelegd met website bezoekers!
Om kort te gaan: Blij dat ik 2xCeed heb leren kennen, blij dat zij onze site hebben gebouwd!”