Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Je wilt graag een geheel nieuwe website laten ontwikkelen, of de bestaande aanpassen? Het ontwikkelen van een nieuwe site of het aanpassen van de bestaande neemt 2xCeed graag voor jou uit handen. Daarbij is het belangrijk dat er niet alleen een mooie site qua uiterlijk wordt ontwikkeld, maar deze ook achter de schermen goed is ingericht. Denk hierbij aan het optimaliseren van jouw site op SEO gebied, maar ook de snelheid (laadtijd) dient binnen de gewenste marges te liggen.Daarnaast is het uiteraard belangrijk – vanwege de grote toename van mobiele bezoekers – dat de site geheel responsive is. Zo krijgt ook de mobiele gebruiker een goed beeld van jouw bedrijf en/of winkel. Men kan eenvoudig zaken bestellen, nalezen en delen.

Een nieuwe website is het perfecte online visitekaartje voor je bedrijf!

Download de Whitepaper SEO

Vol met handige tips en praktische uitvoerbare manieren om jouw website beter te positioneren in de zoekresultaten van Google.

SEO whitepaper | 2xCeed

Wat kost een website?

Deze vraag krijgen wij vaak van klanten: “Wat kost een nieuwe site nu precies?” Tja, wat kost een auto? Afhankelijk van de wensen, tools en het systeem komt de prijs tot stand. Wij zouden graag een prijs vermelden, maar uit ervaring weten we dat geen enkele website hetzelfde is. Qua investering moet je denken aan € 1.950,- voor een basis website. Maar er kan ook een investering nodig zijn van € 15.000,- of misschien wel € 70.000,-. Wij maken een duidelijke en heldere offerte – nadat we jouw wensen hebben geïnventariseerd – zodat je achteraf niet meer voor verassingen komt te staan.

Wil je weten wat het kost om jouw website te laten vernieuwen/ontwikkelen? Neem dan contact op met website@2xceed.nl, dan geven we je graag een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe werkt website ontwikkeling?

Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijk met elkaar overeen te komen wat precies jouw wensen zijn m.b.t. de nieuwe website. Uit ervaring weten we dat dit de sleutel is tot een succesvolle samenwerking. Dat betekent dat we vooraf (meerdere) sessies doen. We brengen in kaart wat je wel en niet mooi vindt, jouw wensen, welke functies op de website behoren en wanneer je de site opgeleverd wilt hebben. Zo voorkomen we verrassingen achteraf en leveren we uiteindelijk het resultaat dat je zoekt.

De techniek achter de website

Wij vinden het belangrijk dat jij – na opleveren van de nieuwe website – zelf in controle bent over de website en niet direct afhankelijk van ons bent. Dat betekent dat de site altijd geheel jouw eigendom is (ook het intellectueel eigendom) en dat je zelf de site eenvoudig kunt beheren. Uiteraard helpt 2xCeed daar ook graag bij. Dat is de reden waarom veel van onze websites in een CMS (Content Management System) worden gebouwd zoals WordPress, Drupal of Magento.

Standaard leveren we de website op inclusief een training waarbij we precies uitleggen waar je iets kunt aanpassen. Wil je liever dat wij dat voor je doen? Dat kan! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn, voor zowel nieuwe als bestaande websites.

Wat kunnen wij nog meer?

Wij kunnen bijna alles wat met online marketing te maken heeft voor jou uit handen nemen. Of het nu gaat om vertalingen, content/tekst creatie, animatievideo, professionele (bedrijfs/product) fotografie, custom build formulieren, modules, een cookie policy en/of privacybeleid. Samen zullen we goed kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het best past bij jouw merk of bedrijf.

Portfolio

Wat voor websites hebben we al ontwikkeld en hoe zien die eruit? We laten jou graag een kleine greep uit ons portfolio zien. In ons portfolio van websites staan een aantal websites die wij in samenwerking met de klant hebben gerealiseerd en waar we naast de website ook aanvullende zaken als fotografie, animatiefilm etc. hebben uitgevoerd.

Wil jij weten hoe 2xCeed jou kan helpen met het optimaliseren van jouw website? Of zou je graag willen zien welke klanten 2xCeed met een geheel nieuwe website heeft geholpen en hoe dat eruit ziet? Neem dan contact met ons op via websiteoptimalisatie@2xceed.nl of via 085 – 483 11 11.

Tevens kan je door onderstaande formulier ook je vraag stellen, wij beantwoorden deze direct!

Neem contact met ons op