Magento 2.0 webshop laten bouwen

Magento 2.0 webshop laten bouwen

Magento 2 als nieuwe standaard!

Als je al een Magento webshop hebt dan is het belangrijk om Magento 2 goed in de gaten te houden. Als je een webshop wilt (laten) bouwen dan is Magento een goede optie. Zeker als je een ruim assortiment voert.

Nu doen er veel verhalen de rondte over Magento 2 en het bijna over de datum zijn van Magento 1. Erg vervelend als je als ondernemer net fors hebt geïnvesteerd. War klopt er nu wel en niet van de geruchten?

De nieuwe standaard voor Magento webshops. Magento 2.0!

De verschillen tussen Magento 1 en Magento 2

Het is zeker belangrijk om rekening te houden met de komst van Magento 2 en we leggen je graag persoonlijk uit waarom en hoe je zorgt dat je straks de boot niet mist.

In onderstaande InfoGraphic een korte opsomming van de verschillen.

Bron: Emerce

SEO & SEA in combinatie met Magento

De verschillen zijn aanzienlijk en de ‘eisen’ die zoekmachines stellen aan shops worden steeds strikter. Nu in een goede positie op de voor jou relevante zoektermen uiteraard heel belangrijk en een goede SEO scheelt aanzienlijk in de SEA investering. Op die manier kun je conversies beïnvloeden en optimaliseren. Ook de wijze waarop je jouw webshop inricht en opbouwt is heel belangrijk. Wij hebben al meerdere partijen mogen helpen om de stap te maken en deze learnings en kennis delen we ook graag met jou.

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je als webshop eigenaar heel veel weet van jouw producten en jouw klanten. Zit je met vragen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken dan met je mee en zullen je adviseren en helpen waar mogelijk.

Magento specialist

Ben je benieuwd welke investering gemoeid is met de overgang van Magento 1 naar 2? Of heb je een algemene vraag. Ook dan kun je ons bellen en/of mailen.

Wij hebben meerdere Magento specialisten. Een goede Magento specialist maakt het verschil!

Meer weten over Magento 1 en Magento 2?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen? Benieuwd welke websites wij hebben geoptimaliseerd voor onze klanten? Neem dan contact met ons op via info@2xceed.nl of via 085 – 483 11 11.

Ook via onderstaand formulier kun je contact opnemen of een vraag stellen, wij beantwoorden deze direct!

Neem contact met ons op