Een professionele website laten maken

een professionele website laten maken

Een website bouwen is met een goede voorbereiding en de juiste tools niet meer zo lastig tegenwoordig. We zien dan ook steeds vaker dat ondernemers zelf aan de slag gaan. Als je technisch bent aangelegd en een goed grafisch gevoel hebt dan komen daar mooie creaties uit. We komen dan ook met regelmaat inspirerende voorbeelden tegen waarbij het gevoel en de uitstraling goed is. Het lijkt dan ook niet nodig dat deze ondernemers door een gespecialiseerde partij een website laten maken.

Een goed webdesign maakt het verschil. Een verschil dat wij graag maken!

Een prachtige website zonder bezoekers

Hoe mooi een website ook is opgezet, met coole foto’s, spectaculaire effecten en te gek ontwerp, helaas is dat niet genoeg voor Google. Google heeft geen ogen en moet duidelijk gespecificeerd zien wat er zich afspeelt op jouw website. Daar zijn regels voor die je…

  • moet kennen
  • moet bijhouden
  • goed moet invullen

Daarom is het belangrijk dat je het hele plaatje kloppend maakt. Er is minder verandert in de markt de afgelopen 20 jaar dan we denken. Waar vroeger de etalage van een winkel bepalend was voor het binnentrekken van bezoekers is de website nu die etalage. Bedrijven stonden vroeger met grote advertenties in de Gouden Gids, nu is dat Google met AdWords. De vorm is dan wel anders, het principe niet. De telefoon moet rinkelen, de mailbox vollopen en het winkelmandje worden volgestopt.

Vindbaar in Google

Kun je zelf goed uit de voeten met bijvoorbeeld WordPress dan kom je ver. Heb je zelf een website gebouwd en ben je benieuwd hoe deze scoort binnen Google? Vraag dan kosteloos een website check aan. Je website wordt dan op meer dan 70 criteria getest. Het rapport ontvang je in je mailbox.

  • Vind je het lastig om de optimalisatie van de website goed in te richten?
  • Word je website slecht getoond in Google en Bing?
  • Is jouw website responsive?

…en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit is nu eenmaal hoe het werkt en als je hier niet dagelijks mee bezig bent dan is het een uitdaging om actueel te blijven.

Website laten maken kosten plaatje

Wat kost het bouwen van een nieuwe website? Deze vraag staat gelijk aan: Wat kost een auto? Een BMW X5 is over het algemeen duurder dan een Dacia Duster. De opties, het model en de motor zijn alles bepalend en dat is met een website ook zo.

Het hangt namelijk helemaal af van jouw product en/of dienst. Toch is het goed mogelijk om een inschatting te maken van de kosten. Pas daar wel op dat er geen verborgen kosten zijn achteraf. We komen het helaas regelmatig tegen dat de website niet het eigendom is van een ondernemer. Er worden dan maandelijks kosten in rekening gebracht die,  als je alles optelt, behoorlijk in de papieren lopen. Dit is niet nodig. Als je een auto komt verwacht je toch ook dat de motor onder kap van jou is. Wat heb je anders aan die auto?

Website laten maken prijs indicatie

Voor een lokale ondernemer kunnen we een technisch goed ingerichte maatwerk website bouwen vanaf € 1595,-. Dit is een prima visitekaartje voor jouw bedrijf en voldoet aan de Google SEO (Search Engine Optimization)-eisen. Als we een maatwerk webshop bouwen voor een groot landelijk textielgigant dan moet je aan hele andere bedragen denken. De bandbreedte is enorm. Wij vullen opdrachten is variërend van € 750,- tot en met € 200.000,-. Wij kunnen altijd helpen. dankzij ons brede partnernetwerk hebben we voor iedereen een passende oplossing. Want een website laten bouwen biedt veel voordelen.

Voordelen website laten maken

Offerte website laten maken

Wil je weten wat het voor jou kost om een website te laten maken?

Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een indicatie met uitleg over onze werkwijze.

Neem contact met ons op