Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws & blogs

Marketing bureau in Soest - Nieuws & blogs | 2xCeed Marketeers on Demand
Keyword planner​ | 2xCeed Marketeer on Demand

Keyword planner

Er is een hoop te doen over de Google Keyword Planner. De veelgebruikte tool van Google is gewijzigd en het is lastiger geworden om inzicht te krijgen in zoekvolumes en door het combineren van zoekvolumes is het zicht op de juiste zoekvolumes vertroebeld.

Lees meer >
Videomarketing - User Experience - SEA - Videofeed - Wie zijn we - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Zo werkt 2xCeed!

Onze kracht zit in het verbreden van de mogelijkheden, kennis en online aanwezigheid van onze klanten. Want videomarketing, dat is onze passie!

Lees meer >
Banner creatie - WordPress specialist Amsterdam - SEO teksten schrijven | 2xCeed Marketeers on Demand

Anticyclisch budgetteren

Als je de juiste manier hebt gevonden om in beeld te komen bij jouw klanten dan kan het zomaar zijn dat je in één week tijd een enorme ‘boost’ ziet in de omzetcijfers.

Lees meer >
Database marketing | 2xCeed Marketeers on Demand

Wat is HTTPS of een SSL Certificaat?

Is het nodig voor mijn website of webshop? En waar is het goed voor? Ongetwijfeld heb je recent je internetbankieren geraadpleegd en kwam je het alom bekende ‘groene slotje’ linksboven tegen in de adresbalk.

Lees meer >
Whiteboard animatie -Gratis website check - Bedrijfsfilm laten maken - Marketeer on Demand | 2xCeed Marketeers on Demand

Influencer Marketing

In mijn eerdere blogs heb ik het al gehad over videomarketing, de kracht van online reviews en mond-tot-mondreclame. Daarom neem ik je in dit blog mee in de wereld van Influencer Marketing.

Lees meer >