Search
Close this search box.

Nieuws & blogs

Marketing bureau in Soest - Nieuws & blogs | 2xCeed Marketeers on Demand
Wat kost Google AdWords (Google Ads)? - Videopitch - Social Influencers - Woocommerce intake | 2xCeed Marketeers on Demand

AVG en cookies

Met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in mei 2018 is er veel veranderd. Het heeft ook gevolgen voor het gebruik van cookies.

Lees meer >
Online Marketeer on Demand | 2xCeed Marketeers on Demand

Alt tags voor SEO

In tegendeel tot wat men vaak denkt worden Alt tags niet gebruikt door zoekmachines om de relevantie van jouw webpagina te bepalen.

Lees meer >
Gratis website check - Website onderhoudscontract - WordPress training - Werkwijze 2xCeed | 2xCeed Marketeers on Demand

Laadtijd verbeteren

Veelvoorkomende zoektermen op Google zijn ‘laadtijd website verbeteren’ en ‘laadtijd verbeteren’. Een belangrijk reden hiervoor is dat de snelheid van het laden van webpagina’s een cruciale factor is voor de gebruiksvriendelijkheid.

Lees meer >
Keyword planner​ | 2xCeed Marketeer on Demand

Keyword planner

Er is een hoop te doen over de Google Keyword Planner. De veelgebruikte tool van Google is gewijzigd en het is lastiger geworden om inzicht te krijgen in zoekvolumes en door het combineren van zoekvolumes is het zicht op de juiste zoekvolumes vertroebeld.

Lees meer >
Videomarketing - User Experience - SEA - Videofeed - Wie zijn we - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Zo werkt 2xCeed!

Onze kracht zit in het verbreden van de mogelijkheden, kennis en online aanwezigheid van onze klanten. Want videomarketing, dat is onze passie!

Lees meer >
Banner creatie - WordPress specialist Amsterdam - SEO teksten schrijven | 2xCeed Marketeers on Demand

Anticyclisch budgetteren

Als je de juiste manier hebt gevonden om in beeld te komen bij jouw klanten dan kan het zomaar zijn dat je in één week tijd een enorme ‘boost’ ziet in de omzetcijfers.

Lees meer >