Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Logo/huisstijl
ontwerpen?

User Experience - Ontwerp en creatie huisstijl - Logo/huisstijl ontwerp | 2xCeed Marketeers on Demand

Logo laten ontwerpen?

Bij 2xCeed is het onze missie om jouw business er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Een strakke, zakelijke of juist vrolijke huisstijl  is daar een belangrijk onderdeel van. Wij ontwerpen graag jouw logo, huisstijl en website zodat je herkenbaar zult zijn voor jouw doelgroep en bezoekers, zowel online als offline. Natuurlijk kunnen we deze website aanvullend ook bouwen. Helemaal in stijl met jouw nieuwe logo!

Logo | Huisstijl | Design

VET DESIGN

Vergeet kant- en klare oplossingen: wees uniek. Wij hebben de beste grafisch ontwerpers en designen alles op hoog niveau en op maat.

SNEL & UNIEK

Een logo laten ontwerpen? Alle logo’s, huisstijlen & websites worden zodra je tevreden bent opgeleverd, zodat ook jij kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat.

BETAALBAAR

Omdat de lijnen kort zijn en we projectmatig te werk gaan, kunnen wij de scherpe tarieven bieden die je op onze website vindt.

ALTIJD TEVREDEN

Ontwerpen zit in ons bloed. Wij leven voor grafisch design en tevreden klanten. Wij zijn zo overtuigd dat wij al onze klanten garantie bieden! Ben je niet tevreden dan zorgen we dat je dat wel wordt!

Logo, huisstijl en/of website aanvragen

€250,-

Logo

€435,-

Logo + huisstijl

€980,-

Logo + huisstijl + website

Logo laten ontwerpen

Logo + huisstijl
laten ontwerpen

Logo + huisstijl + website
laten ontwerpen