Ben jij onze nieuwe collega?

creatieve webdesigner met ondernemersbloed gezocht!

Is het maken van unieke designs en de wensen van onze klanten vormgeven jouw passie en het doel op jouw carrièrepad? Wij zoeken een WordPress webdesigner!
 
De mooiste en ook beste websites komen van jouw hand, je  weet hoe je een webshop nog commerciëler kunt maken en je loopt ALTIJD voorop op online gebied. 
“WordPress biedt meer mogelijkheden voor het customizen van je webshop.”

Wij zitten te springen om jouw creativiteit

Wij hebben de allerleukste klanten en jouw toekomstige collega’s zitten te springen om jouw creativiteit. Heb jij een flinke dosis ervaring, creativiteit, passie én een meer dan overtuigend portfolio? Solliciteer dan naar deze fantastische uitdaging! Want een uitdaging is het. Wij nemen geen genoegen met minder dan WAUW!
 
2xCeed is een jong, ondernemend en snelgroeiend bedrijf met ruimte voor de allerbeste WordPress developer. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan willen we uiteraard graag met je in gesprek.

Solliciteer nu!

Een uitdagende baan met voldoende afwisseling, alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een heel leuk team met online professionals.  Heb jij na het lezen van de vacature een grote glimlach op je gezicht gekregen en direct zin om aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie! Deze kun je sturen naar m.kruyning@2xceed.nl. Alvast bedankt voor jouw reactie.

Spread the word

Comments are closed.