Gratis WordPress Website

Gratis WordPress Website

Zomeractie

De zomer is begonnen en wij vieren dat met een gratis WordPress Website. Word nu klant bij 2xCeed en wij bouwen een SEO geoptimaliseerde website op maat voor je!

Gratis WordPress website t.w.v. €1299

“Een mooi design wordt nu eenmaal niet goed gevonden in zoekmachines, althans niet zoals klanten gevonden willen worden.”

Je zou denken dat een gratis website niet veel kan zijn. En dat klopt deels ook wel. Er zijn tegenwoordig veel manieren om zelf zonder kosten een website te bouwen. Maar is dat wel waar het om gaat. Een website is een investering die zichzelf, als je het goed doet, ruimschoots terug gaat verdienen. En omdat alles meetbaar is online is het geen ‘black box’. Meten = weten, en daar zit nu net het verschil en daarmee maak je het verschil.

Wij hebben geen enkel probleem om een website (design en bouwen) aan onze klanten te ‘verkopen’. Een mooi design verkoopt zichzelf. Maar eerlijkheid gebied te zeggen dat je er dan nog niet bent. Een mooi design wordt nu eenmaal niet goed gevonden in zoekmachines, althans niet zoals klanten gevonden willen worden. Dat realiseer je wel met de juiste content, de juiste indeling van de website en een technisch goed ingerichte achterkant van de website. Dit laatste is natuurlijk een stuk minder sexy maar wel heel effectief en belangrijk.

Websiteoptimalisatie

Als de website ‘klaar’ is dan begint het pas echt. Optimalisatie van de site door middel van content toevoegingen, updates en conversie verbeteringen zorgen dat je gaat stijgen in de resultaten van bijvoorbeeld Google en beter wordt gevonden door mensen die op zoek zijn naar jouw product/dienst. Het algoritme van Google is continu aan verandering onderhevig en het is belangrijk daar goed op in te spelen.

2xCeed is gespecialiseerd in search en kan zowel op Search Engine Optimalisatie als Search Engine Advertising een waardevolle partner zijn. Wij leveren graag het bewijs en draaien het om. Als je 2xCeed de optimalisatie van jouw website laat verzorgen dan verzorgen wij geheel gratis een goede responsive website. Deze is dus ook direct SEO geoptimaliseerd. En dat maakt nu net het verschil.

Bekijk snel de actiepagina en kom met in ons contact!

*Geldig tot en met 19 augustus 2016

Spread the word

Comments are closed.